Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ο Καζαμίας… του 2012 {Η χρονιά της… γροθιάς}!!!

Τι και αν το 2012 είναι «Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ» για τους Κινέζους, για μας εδώ, χωρίς υπερβολές και για να το διασκεδάσουμε λίγο, μάλλον αυτή η χρονιά θα μας βοηθήσει να ξαναγίνουμε άνθρωποι, με σώς για να γλιστράει…
 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Ο Γιωργάκης ορίζει τη Χάιδω του ως πρόεδρο Δημοκρατίας, με τη σύμφωνη γνώμη της Ντόρας και τις ευλογίες του Καρατζαφέρη, λίγο πριν αναλάβει τις Δημόσιες Σχέσεις της Εκκλησίας.
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Ανοίγει το Τριώδιο, ανοίγουν και τα στόματα όσων έτρωγαν τόσα χρόνια και βάζουν φωτιά στη Βουλή. Η Ν.Δ. αλλάζει στέκι καθώς η πιάτσα της Συγγρού συνεχίζει να της παίρνει τους «πελάτες».

ΜΑΡΤΙΟΣ
Νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, ο Κίμωνας Κουλούρης και ο Παπουτσής εκδίδει το νέο του βιβλίο με τίτλο «Πέρνα με κόκκινο κι ας σε λένε πρόστυχο».
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Η Ελλάδα παραμένει στο ευρώ, ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους φωνάζοντας «Σούβλα και νέφτι, στην οπή του κλέφτη»! Στις 21η Απριλίου η χώρα πέφτει στα χέρια της «Χούντας των Φελλών»!
ΜΑΙΟΣ
Η Πρωτομαγιά με νόμο του κράτους ορίζεται πλέον ως ημέρα «Καταναγκαστικής εργασίας»! Ο νέος κυβερνήτης διαλύει τα σώματα ασφαλείας και δημιουργεί τάγματα «επαιτών» με μπλοκάκι…

ΙΟΥΝΙΟΣ
Αγανακτισμένοι πολίτες «φορτώνουν» σ’ ένα καράβι τους πρώην κυβερνήτες της χώρας και τους αφήνουν στ’ ανοιχτά, με τους πειρατές της «ρεμούλας» και της «μίζας» να τους πουλάνε ως μεταξωτές κορδέλες.
ΙΟΥΛΙΟΣ
Επιστρέφει στη χώρα ως μεσσίας ο «Αγαπούλας», μέσα σε μια νύχτα επιστρέφουμε στη δραχμή, οι τουρίστες φεύγοντας υπογράφουν συμβόλαιο ότι για μια ζωή θ’ αγοράζουν προϊόντα από την Ελλάδα και η ανάπτυξη επιστρέφει.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Νέο κύκλωμα τοκογλυφίας που δρούσε στην Αθήνα ξεσκεπάζει το ΣΔΟΕ, με πολλούς κηπουρούς και προοδευτικούς τεχνοκράτες, την ίδια ώρα που στα σχολεία φτάνουν τα πρώτα βιβλία της προηγούμενης σεζόν!

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Τα σχολεία παραμένουν κλειστά καθώς οι εκπαιδευτικοί ανακαλύπτουν ότι η Αννούλα είχε καταργήσει πριν φύγει για Ντουμπάι, τις έδρες τους.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Με την παρέλαση της 28ης όλοι οι Έλληνες βγαίνουν στους δρόμους, αντί να πάρουν τα βουνά με την πείνα που έχει πλήξει τη χώρα. Ένα νέο κίνημα κάνει την εμφάνιση του με τίτλο «ΣΤΕΓΝΩ» (βλ. Στερνή μου γνώση) και δια βοής η χώρα αποκτά κυβέρνηση, με πρωθυπουργό τον Αυτιά και πρόεδρο Δημοκρατίας τον Κωστέτσο!
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Το κράτος αρχίζει να στέκεται στα πόδια του. Οι τηλεδημοσιογράφοι πάνε στη Μύκονο ως εξόριστοι, τα σώματα ασφαλείας επιστρέφουν στη δράση, οι χαφιέδες πάνε φυλακή, ενώ η τηλεόραση αρχίζει να ξαναδείχνει το Μπάρμπα Μητούσι και το Φρου- φρου…


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Η Τζούλια για το καλό της χώρας γυρίζει τη νέα της ταινία «Πάρε με ξανά» και τα έσοδα τα χαρίζει στο υπουργείο Ανάπτυξης. Ο Λαζόπουλος με εντολή από ψηλά, γίνεται ο βασιλιάς των τεχνών και με δικές του ενέργειες η Ελλάδα αρχίζει να διδάσκει πολιτισμό.
Η ζωή μας ανήκει και τα όνειρα είναι για όσους πιστεύουν στη δύναμη της ψυχής.
Καλή χρονιά με σφιγμένη τη γροθιά