Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

27χρονος χωρίς φίλους ανυπομονεί να φτάσει το όριο στην εστίαση στο ένα άτομο ανά τραπέζι

 


Με ενθουσιασμό υποδέχτηκε τα νέα μέτρα...

σχετικά με την εστίαση στις περιοχές της χώρας που έχουν χαρακτηριστεί υψηλού κινδύνου για τον κορωνοϊό, ο Φώτης Δ. από τις Τζιτζιφιές.

Όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος θα έχουν πια 50% πληρότητα καθώς και 4 καθήμενους στα τραπεζοκαθίσματα, κάτι που φέρνει τον 27χρονο πιο κοντά στο όνειρό του, δηλαδή την παρουσία μόλις ενός ατόμου ανά τραπέζι.

«Τόσα χρόνια, μιας και δεν έχω φίλους, όποτε βγαίνω έξω αντιμετωπίζω τα επικριτικά βλέμματα από άλλες παρέες, επειδή κάθομαι μόνος μου. Με κοιτάνε σαν ανώμαλο, καθώς τρώω ή πίνω το ποτό μου κοιτάζοντας το κενό», σχολιάζει ο νεαρός και συνεχίζει:

«Σιγά-σιγά, ο κορωναϊός να είναι καλά, φτάνουμε πιο κοντά στο όνειρό μου, δηλαδή το να κάθονται όλοι μόνοι τους και όλοι μαζί να πίνουμε το ποτό μας σιωπηλοί, κοιτάζοντας το κενό, πριν πάμε για ύπνο στις 12 το βράδυ».

Πλέον, ο Φώτης παρακολουθεί με αγωνία την καθημερινή καταμέτρηση των κρουσμάτων, γνωρίζοντας πως κάθε ανακοίνωση αύξησης τον φέρνει πιο κοντά στο όνειρο… (tokoulouri)