Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Πόσα άλογα βλέπεις στη φωτογραφία;



Ρίξε μια ματιά και δες το αποτέλεσμα της απάντησής σου!
Ο αριθμός θα αποκαλύψει ένα σημαντικό στοιχείο της προσωπικότητάς σου!
Η σημαντικότερη ίσως από τις πέντε αισθήσεις του ανθρώπου είναι η όραση. Το πώς βλέπει ο καθένας μας τα πράγματα μπορεί να πει πολλά για το χαρακτήρα μας. Ως εκ τούτου, η οπτική καθορίζει το είδος του ατόμου που είμαστε.

Αν θέλεις να μάθεις κάτι παραπάνω για σένα, ρίξε μια καλή ματιά στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου, δες το(α) άλογο(α) και μετά διάβασε το αποτέλεσμα της απάντησής σου.
*Προσοχή! Είναι ένα παιχνίδι που δείχνει κάποια στοιχεία για σένα. Δεν είναι τεστ, δε θα βαθμολογηθείς, γι' αυτό ΜΗΝ κλέψεις και κοιτάξεις το αποτέλεσμα από πριν! Επίσης, το σημαντικό είναι να κοιτάξεις γρήγορα, για ένα-δύο δευτερόλεπτα, όχι να αρχίσεις το μέτρημα!

Εάν είδες 1 άλογο
Είσαι άνθρωπος που βλέπει τη μεγάλη εικόνα. Έχεις μια ευρεία οπτική και εστιάζεις στο σύνολο των πραγμάτων και όχι σε κάθε μικρή λεπτομέρεια. Παίρνεις άμεσα αποφάσεις και δε χρειάζεται να σκεφτείς ή να εμβαθύνεις πολύ για να κάνεις μια αξιολόγηση.
Αυτές οι ιδιότητες σε καθιστούν εξαιρετικό στη διοίκηση, καθώς μπορείς να υπολογίζεις τα αποτελέσματα, πριν από όλους τους άλλους. Έχεις ήδη φτιάξει στο κεφάλι σου την τελική μορφή που θα πάρει μια κατάσταση, χωρίς να χρειαστεί να πάρεις χαρτί και μολύβι για να τη σχεδιάσεις.
Παρά όμως αυτές τις καταπληκτικές σου ικανότητες, δεν έχεις αναπτύξει ηγετική φυσιογνωμία, ως εκ τούτου δεν έχεις αποκτήσει ανώτερη θέση, ώστε να καθοδηγείς τους άλλους, χωρίς κόπο, στο δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν. Επομένως, μη χαλαρώνεις και προσπάθησε να αποδείξεις το συγκεκριμένο ταλέντο σου γιατί θα χαθεί.

Εάν είδες από 5 - 10 άλογα
Έχεις ψήγματα τελειομανίας. Είσαι ο άνθρωπος που δεν παίρνει τα πράγματα χαλαρά, αλλά και δίνει σημασία μόνο σε αυτά που έχουν αξία. Οι αποφάσεις σου βασίζονται στη λογική και στο μέτρο.
Παρά το γεγονός όμως ότι είσαι λογικός άνθρωπος, στη δουλειά σου λειτουργείς πιο ανέμελα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν πετυχαίνεις τους στόχους σου, απλά δεν έχεις σύστημα και αυτό σου δημιουργεί προβλήματα. Βρίσκεσαι μεν πάντα σε κίνηση, δεν είσαι αδρανής, αλλά δεν έχεις σταθερό ρυθμό. Άλλες φορές τρέχεις κι άλλες σέρνεσαι, ενώ, παρότι δεν το συνειδητοποιείς, ανοίγεις διάφορα μέτωπα που μετά είναι δύσκολο να κλείσεις.
Αν και δεν το αποδέχεσαι, παραείσαι σίγουρος/η για τις ικανότητές σου κι αυτή η σιγουριά είναι που μερικές φορές σε οδηγεί σε αποτυχίες, τις οποίες όμως παραδέχεσαι.

Εάν είδες 11 άλογα και παραπάνω
Είσαι τελειομανής. Είσαι ένα πολύ παρατηρητικό άτομο, το οποίο αντιλαμβάνεται λεπτομέρειες που οι άλλοι δε βλέπουν. Είσαι πολύ υπεύθυνος/η και δε σου ξεφεύγει τίποτα, γι' αυτό ίσως οι άνθρωποι θέλουν να δουλεύουν μαζί σου. Ξέρουν ότι δε θα τους απογοητεύσεις.
Ωστόσο, η τελειομανία έχει και τα... μειονεκτήματά της. Συχνά αμφιβάλλεις για το αν τέλειωσες αυτό με το οποίο καταπιάνεσαι ή πρέπει να συνεχίσεις να το δουλεύεις. Πιστεύεις ότι όλα μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα, γι' αυτό και δεν ξέρεις σε ποιο σημείο να σταματήσεις. Εκτός αυτού, ποτέ δεν είσαι πραγματικά ικανοποιημένος/η από το αποτέλεσμα και μόνιμα βγαίνει από τα χείλη σου ένα «ίσως ήθελε κάτι ακόμα».
Η υπερβολική σκέψη σου δημιουργεί εμμονή και άγχος. Χαλάρωσε και προσπάθησε να περιβάλλεσαι από άτομα που μπορούν να σου πουν πότε και πού να βάλεις ένα τέλος. Δε γίνεται να τρελαίνεσαι με όλα...

Πηγή: gostica.com