Τρίτη 23 Απριλίου 2019

«Τρεις φορές νύφη»… στο γραφείο του Παύλου



Ένα δυνατό ερωτικό μυθιστόρημα που φέρει την...
υπογραφή του Θάνου Κονδύλη, έρχεται να μας κερδίσει με την όμορφη και ουσιώδη πλοκή του, έχοντας ως «πυλώνα» δράσης ένα μεταξένιο νυφικό.

Τρεις γάμοι, με ξεχωριστή φιλοσοφία και κοινωνικό υπόβαθρο, αναγκάζουν τη Βίβιαν να ζήσει περίεργες καταστάσεις, να γευτεί πολλές πίκρες, απογοητεύσεις, μα και εξευτελισμούς, δίχως να μπορεί μερικές φορές να σηκώσει το βάρος των «υποχρεώσεων».

Και να ήταν μόνο αυτό…
Η μοίρα στο πέρασμα των χρόνων της έπαιξε άσχημο παιχνίδι και την ανάγκασε να αποχωριστεί το νυφικό της, μ’ εκείνη μέσα στον πόνο της απώλειας, να «αναγκάζεται» να δώσει μια καταραμένη ευχή, αδιαφορώντας για το ποιος θα ήταν ο αποδέκτης της!

Διαβάζοντας λοιπόν αυτό το βιβλίο, τα αισθήματα που θα κυριεύσουν τον αναγνώστη θα είναι ανάμικτα, μιας και οι συχνές εναλλαγές των ρόλων δεν θα του επιτρέψουν να αγαπήσει ή να μισήσει κάποιον.

Οι δυνατές εικόνες είναι ένα ακόμα στοιχείο στο οποίο πρέπει να πούμε πως έχουν μέσα τους μια ζωντάνια και μια δύναμη ικανές να σε μεταφέρουν σε άλλες εποχές, σε χρόνια γεμάτα ουσία για τη ζωή και τα όνειρα που πιθανόν κάποιοι δεν έζησαν…

Διαβάστε το και αφήστε τη Βίβιαν να σας τα «μαρτυρήσει» όλα…
________________________________________

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Παύλος Ανδριάς
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας
by Aylogyros news