Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η επιστροφή των «Mazoo and the zoo» και των «Ζουζουνιών»!!!


Με το κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού ALTER εξαφανίστηκαν από το τηλεοπτικό τοπίο, παρά την επιτυχία τους…

όχι μόνο στα παιδιά.
Άλλωστε, «ο παπαγάλος», «ο σκαντζόχοιρος», «η κατσίκα», «η καμήλα» και πολλά ακόμα ζώα που ήταν τα… σουξέ των «Mazoo and the zoo», έκαναν και τους μεγάλους ακόμα να γελούν. Το συγκρότημα λοιπόν επιστρέφει στην τηλεόραση, αφού μαζί με τα «Ζουζούνια» βρήκαν στέγη στην Κάντζα. Ναι, ναι, καλά διαβάσατε!
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο ALPHA εγκαινιάζει την καινούργια του παιδική ζώνη με κύριους πρωταγωνιστές τους «Mazoo and the zoo» και τα «Ζουζούνια». Η ζώνη αυτή θα έχει τίτλο «Άκατα Μάκατα», που προέρχεται από το γνωστό λάχνισμα «Άκατα μάκατα σούκουτου μπε, άμπε φάμπε ντομινέ, άκατα μάκατα σούκουτου μπε, άμπε φάμπε βγες…!».
Ε, στο «βγες», θα βγαίνουν ελληνικά παιδικά video clips από τα «Ζουζούνια» και τους «Mazoo and the zoo», ξένες γνωστές παιδικές σειρές, (όπως: My Little Pony, Pop Pixies, Winx Club, New Spiderman και άλλες), κλασσικά παραμύθια, παιδικές χορογραφίες, καραόκε και εκπαιδευτικές ενότητες. Η παιδική αυτή ζώνη θα είναι διάρκειας 90 λεπτών και θα είναι «δεμένη» από τους παρουσιαστές νεανικών μουσικών εκπομπών και μέλη των «Mazoo and the Zoo», Άρτεμις και Ευθύμη Κοκκιναρά.
Στόχος του ALPHA είναι την εορταστική περίοδο, που τα σχολεία θα είναι κλειστά, τα παιδιά να έχουν τη δική τους ζώνη και να ξεκινούν ευχάριστα τη μέρα τους. Από τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου λοιπόν, το «Άκατα Μάκατα» βγάζει στο τηλεοπτικό τοπίο μία παιδική διάθεση, που μάλλον την έχουμε όλοι ανάγκη…!