Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

”Τα Αηδονάκια” το Χριστουγεννιάτικο Χωριό!!!


Στο Luna Park ”Τα Αηδονάκια” 


Κυρίες, Κύριοι και αγαπητά μας παιδιά καλημέρα σας…
Η ‘’Santa Claus Airways‘’ σας καλωσορίζει στην πτήση μας και σας εύχεται ένα υπέροχο ταξίδι!
Ο καιρός είναι πολύ καλός και θα ταξιδέψουμε μαζί μέχρι… 

το χωριό του Άγιου Βασίλη.
Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τις μαγικές εικόνες που ξεδιπλώνονται μπροστά σας.
Ο κυβερνήτης του αεροπλάνου, Άγιος Βασίλης σας καλωσορίζει και σας υπόσχεται να ζήσετε την απόλυτη μαγεία! 
Σε λίγο μια μοναδική χριστουγεννιάτικη μελωδία θα σημάνει την έναρξη του ταξιδιού μας …
Καλό σας ταξίδι και ευχαριστούμε πολύ που επιλέξατε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2 για να περάσετε ευτυχισμένα και αυτά τα Χριστούγεννα!
Ζήσε το παραμύθι και απογειώσου ως το χωριό του Άγιου Βασίλη!
Νιώσε τη μαγεία των Χριστουγέννων  ταξιδεύοντας με το πραγματικό αεροπλάνο του Άγιου Βασίλη από 23/11/12 έως 06/01/13 στο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ 2!
Το Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» φιλοξενεί φέτος τα Χριστούγεννα την “Santa Claus Airways” με πιλότο τον Άγιο Βασίλη και προορισμό παραμυθένιους τόπους. Ο Άγιος Βασίλης κάθεται στο τιμόνι ενός πραγματικού σε μέγεθος αεροπλάνου που απογειώνεται από τα Αηδονάκια για να μας ταξιδέψει μέσα από μια animated ταινία στο χωριό του Άγιου Βασίλη διασχίζοντας τόπους φανταστικούς. Ανάβουμε τις μηχανές μας στις 23 Νοεμβρίου σφυρίζοντας την απόλυτη χριστουγεννιάτικη μελωδία. Με μια μεγάλη παραγωγή εγκαταστάσεων όπως ένα Minature Train Park, Santa Truck και Santa Boat, στη μεγαλύτερη παιχνιδοκατασκευή της πόλης και με υπέροχο χριστουγεννιάτικο στολισμό τα πάντα μεταμορφώνονται και αλλάζουν στο αγαπημένο σας Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια». Ελάτε να ονειρευτούμε, να παίξουμε και να ζήσουμε την απόλυτη Χριστουγεννιάτικη μαγεία. Τα ταξίδια, τα χαμόγελα και τα όνειρά δεν στοιχίζουν στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό…
Απογειώσου…
Παίξε…
Χαμογέλασε…
Διασκέδασε…
και ονειρέψου… από τις 23 Νοεμβρίου
Δρώμενα Χριστουγέννων:
Το «Αεροπλάνο του Άγιου Βασίλη»! Μπείτε μέσα σε ένα πραγματικό αεροπλάνο, ταξιδέψτε στη χώρα του Άγιου Βασίλη και γίνεται εσείς οι βοηθοί του.
Μια εντυπωσιακή Ρόδα, ως πύργος ελέγχου, περιμένει μικρούς και μεγάλους φίλους να απολαύσουν τη βόλτα τους και να δουν το Αεροπλάνο του Άγιου Βασίλη από ψηλά !!! Αργά και απολαυστικά παρατηρήστε όλη την πόλη και που ξέρετε, μπορεί να φτάσετε στ' αστέρια!
Το «Minature Train Park» είναι ένα εργοστάσιο παιχνιδιών Μοντελισμού. Μακέτες από τρένα υπό κλίμακα σχεδιασμένα και τοποθετημένα σε φυσικό περιβάλλον. Οι μικροί μας φίλοι και επισκέπτες ζούνε ένα ταξίδι στο χρόνο που ξεκινά από την εποχή των τρένων που λειτουργούσαν με ατμό. Μοναδικά εκθέματα με κίνηση και πολλά γιγάντια παιχνίδια όπως το Santa Truck και το Santa Boat στη μεγαλύτερη παιχνιδοκατασκευή της πόλης, θα υπάρχουν στο εργοστάσιο παιχνιδιών. Γιατί το παιχνίδι έχει πολλές πλευρές!
Το φθηνότερο σκεπαστό Παγοδρόμιο της πόλης. Μουσικά δρώμενα και Dancing with the Kids κάθε ημέρα.
 Χριστουγεννιάτικο Carousel και άλλα 12 παιχνίδια Λούνα Παρκ για τους μικρούς και μεγάλους φίλους… Σίγουρα θα σας μεταφέρουμε σε μια άλλη εποχή γιατί το Carousel είναι κλασσικό, διαχρονικό και αρέσει σε μικρούς και μεγάλους.
Το «Σπίτι με τα αληθινά γλυπτά πάγου» είναι ένα δρώμενο που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα! Όλοι θα θέλουν να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του πάγου και να φωτογραφηθούν πάνω σε ένα παγωμένο έλκηθρο, αγκαλιά με μια παγωμένη αρκούδα ή δίπλα στα κρυστάλλινα έλκηθρα.
 Τραμπολίνο και πολλά παιχνίδια άθλησης και ψυχαγωγίας.
Πλούσια Χριστουγεννιάτικη αγορά με γλυκά, ζαχαρωτά, αναμνηστικά και κάθε είδους δώρα και στολίδια θα φιλοξενηθεί και φέτος στο χώρο του Χριστουγεννιάτικου Χωριού 2... (aidonakia)