Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

"Αντίο" Ίβκοβιτς στον Ολυμπιακό


Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στη συνάντηση που είχε με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο και τον Γιώργο Σκινδήλια, τους ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αλλά ούτε και σε κάποια άλλη ομάδα, εκτός από την Εθνική Σερβίας.


Η απόφαση αυτή αν μη τι άλλο εξέπληξε τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, που ωστόσο από το Σάββατο θα αρχίζουν να αναζητούν τον αντικαταστάτη του Σέρβου προπονητή.
Ο "Ντούντα" επικαλέστηκε λόγους κούρασης κι ευχαρίστησε τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο που του πρόσφερε ανανέωση της συνεργασίας.
Στη δήλωσή του μετά το τέλος της συνάντησης, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς εξήγησε τους λόγους της αποχώρησής του: "Στη σημερινή μας προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο και τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Σκινδήλια συζητήσαμε και αναλύσαμε τόσο τις συνθήκες που διαμορφώνονται στο ελληνικό μπάσκετ και τον Ολυμπιακό σε περίοδο οικονομικής κρίσης, όσο και τη δική μου καταπόνηση τα τρία τελευταία χρόνια με την ταυτόχρονη ενασχόλησή μου με την Εθνική Σερβίας και τον Ολυμπιακό.
Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω, οδηγούμαι στην απόφαση να μην παραμείνω στην ομάδα. Αποχωρώντας θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους προέδρους, τους διοικούντες, τους συνεργάτες μου, τους παίκτες και όλους τους φίλους του Ολυμπιακού"… (blog)
Paulitos