Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Κοινωνικός Τουρισμός: Πού και πότε δίδονται τα δελτία για δωρεάν διακοπές…


Μέχρι την επόμενη Τετάρτη, 31 Αυγούστου, μπορούν...
οι δικαιούχοι που κληρώθηκαν στα προγράμματα Κοινωνικού και Ιαματικού Τουρισμού, του Εκδρομικού Προγράμματος και Δελτίων Θεάματος του ΛΑΕ/ΟΓΑ, για το έτος 2016 να παραλάβουν τα σχετικά δελτία.
Τα δελτία δίδονται στα ΚΕΠ όλης της χώρας.
Τονίζεται ότι όσοι έχουν τα δελτία πρέπει να κάνουν έγκαιρα τις κρατήσεις τους, στα ξενοδοχεία και τα καταλύματα που τους ενδιαφέρουν, και να παραλάβουν το voucher επιβεβαίωση κράτησης.
Μέχρι τις 29/8/2016 θα είναι ανοικτή και η ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΓΑ «Καταχώρηση κράτησης δωματίου». Η καταχώριση των στοιχείων γίνεται είτε από τους ίδιους τους δικαιούχους είτε και πάλι μέσω ΚΕΠ. Είναι υποχρεωτική η κράτηση τουλάχιστον 2 μέρες πριν την άφιξη στο κατάλυμα της επιλογής του δικαιούχου.

Με στόχο την απορρόφηση του συνόλου των Δελτίων και προκειμένου να επωφεληθεί όσο γίνεται μεγαλύτερος αριθμός δικαιούχων, που πραγματικά ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΓΑ, μετά την 31η Αυγούστου 2016 και ειδικότερα από 5/9/2016, τα αδιάθετα δελτία στα οποία συμπεριλαμβάνονται και εκείνα που δεν παρελήφθησαν από τους κληρωθέντες δικαιούχους, θα διανέμονται με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ σε όσους από τους δικαιούχους υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα αντίστοιχα προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΓΑ έτους 2016… (news)