Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Μεγάλη βελτίωση στην τράκα εμφανίζουν όσοι αρχίζουν ηλεκτρονικό τσιγάρο…


Σημαντική βελτίωση στις δικαιολογίες που βρίσκουν...
για να κάνουν τράκα σε καπνιστές παρατηρείται σε όσους αρχίζουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο, σύμφωνα με νέα έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με την έρευνα, όσοι ξεκινούν ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι κατά 3000% πιο αποτελεσματικοί στην τράκα σε σχέση με αυτούς που καπνίζουν συμβατικά τσιγάρα, με δικαιολογίες όπως «έμεινα από μπαταρία», «μου τελείωσε το υγρό», «άντε να κάνω ένα τσιγάρο μαζί σας έτσι για την παρέα» και «δώσε μου να δω αν μ’ αρέσει ακόμα».
«Μολονότι τα οφέλη των ηλεκτρονικών τσιγάρων δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, η βελτίωση του χρήστη στην τράκα είναι άμεσα ορατή μέσα σε λίγες μόνο μέρες» αναφέρουν οι ερευνητές.

Τα αποτελέσματα της έρευνας επιβεβαιώνονται από φίλους καπνιστών ηλεκτρονικών τσιγάρων, οι οποίοι δήλωσαν ότι είναι 3000% πιο πιθανό να σταματήσουν να τους κάνουν παρέα, αφού πλέον πρέπει να αγοράζουν ένα πακέτο για τον εαυτό τους και ένα για τους φίλους τους. Επίσης, γιατί μοιάζουν σαν να καπνίζουν κάτι μεταξύ κλαρίνου και καπνογόνου και γιατί χρησιμοποιούν τη φράση «να ατμίσω» λες και είναι ατμοσίδερο Στιρέλα… (tovatraxi)