Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Έχετε παλιές Disney βιντεοκασέτες; Γίνετε εκατομμυριούχοι!!!


Θυμάσαι τότε που τρέχαμε να νοικιάσουμε την Άριελ, την Ωραία Κοιμωμένη...
και την Πεντάμορφη και το Τέρας σε βιντεοκασέτες από τα video clubs;…
Μετά θυμάσαι που αγοράζαμε τις ταινίες εκείνες που μας άρεσαν περισσότερο; Πρέπει να έκαναν κάπου στις επτά ή δέκα χιλιάδες δραχμές.
Τώρα όλες αυτές οι παιδικές αναμνήσεις σκονίζονται στο σκρίνιο ή στη βιβλιοθήκη ή σε κάποιο πατάρι. Όχι πια! Ξέρεις πόσο κοστίζει η παιδική νοσταλγία σε μορφή VHS; Πολλές χιλιάδες ευρώ. Καλά διάβασες.
Στην ουσία όταν πίεζες τη μαμά σου να σου αγοράσει ακόμα μια κασέτα, έχτιζες το μέλλον σου και δεν αστειεύομαι. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε λοιπόν, μπορείς να βρεις στο ebay την Πεντάμορφη και το Τέρας σε βιντεοκασέτα του 1992, να πωλείται προς 9,999.999$, ενώ η Μικρή Γοργόνα με ένα δήθεν σπάνιο εξώφυλλο, σε κασέτα του 1990, πωλείται προς 9,999$ επίσης.
Σύμφωνα βέβαια με τον πωλητή της Άριελ, το αστρονομικό ποσό που ζητάει δικαιολογείται από το γεγονός ότι πρόκειται για ένα από τα πρώτα αντίτυπα που είχαν στο εξώφυλλο ένα αντικείμενο που θύμιζε πέος και αντικαταστάθηκε στις επόμενες κόπιες.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεθεί κάποιος νοσταλγός της Disney και εκατομμυριούχος. Γενικά άρχισε να ξεθάβεις αναμνήσεις και ανέβασέ τες στο ebay. Ποτέ δεν ξέρεις… (alexiptoto)