Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Στην ανθρωπιά, δεν υπάρχουν επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Ηλείας, δίνει το παράδειγμα…


Ο 1ος (αφού φιλοδοξία των διοργανωτών είναι να καθιερωθεί και να γίνει μόνιμο γεγονός) «Αγώνας Συμπαράστασης και Αλληλεγγύης», ανάμεσα σε ομάδα Παλαίμαχων Πανηλειακού και...

ομάδα Ερασιτεχνών παικτών Ηλείας, ήδη προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα του Πάσχα, 13 Απριλίου, στις 5.00 το απόγευμα στο Στάδιο Πύργου.
Θα μετάσχουν μεταξύ άλλων, μεγάλα ονόματα του Πανηλειακού, που τίμησαν τη φανέλα του σε χρυσές εποχές (κυρίως της δεκαετίας του ’90, κατά τις ως τώρα πληροφορίες) αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα. Και απέναντι τους θα παραταχθούν επίλεκτοι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές ομάδων του Νομού (που θα επιλεγούν από τους προπονητές των ομάδων της Ηλείας).
Στο πλαίσιο του αγώνα, θα υπάρχει και μια γενικότερη ποδοσφαιρική γιορτή, με παιχνίδια Ακαδημιών, με χορευτικά πριν και κατά την ανάπαυλα του κεντρικού αγώνα, κ.τ.λ.
Ο αγώνας εντάσσεται στις κινήσεις που ήδη γίνονται για τη δημιουργία Συλλόγου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Νομού Ηλείας (ως γνωστόν ανάλογοι σύλλογοι, υπάρχουν ήδη σε άλλους Νομούς της χώρας).
Και σκοπό έχει την παροχή οικονομικής και ηθικής βοήθειας σε όποιον τη χρειάζεται.


Η γενική είσοδος θα έχει εισιτήριο στη συμβολική τιμή του ενός (1) ευρώ.

Είναι μια πραγματική κίνηση ανθρωπιάς, και αξίζει να την αγκαλιάσει όλη η πόλη του Πύργου αλλά κι ο Νομός γενικότερα, και να γίνει θεσμός!