Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Τέσσερα χρόνια Μνημόνιο... με γενέθλια τούρτα για το Γιωργάκη!!!


«Να φύγεις Γιωργάκη και ας είναι αργά, κανείς δε γουστάρει να σε βλέπει να γυρίζεις με τη Χάιδω σου, αγκαλιά!!! Ποτέ μη σε δούμε στην Ελλάδα ξανά, γιατί είσαι...

μια λέρα που βρωμάς από μακρυά...» τραγουδάει πλέον συγκινημένος ο ελληνικός λαός, σβήνοντας τα κεράκια στη γενέθλια τούρτα του!!!
Πριν από ακριβώς τέσσερα χρόνια, την Παρασκευή 23 Απριλίου 2010, ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, το νεογέννητο «πιράνχας» της πολιτικής σκηνής, επέλεξε το ακριτικό Καστελόριζο για να ανακοινώσει ότι η χώρα μας προσφεύγει στον μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ και της Ε.Ε... μιας και το είχε καημό να κάνει υπαίθριο πάρτι!!!

Από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα η Ελλάδα υποχρεώθηκε να υπογράψει δύο Μνημόνια, αρκετά Μεσοπρόθεσμα Προγράμματα, πολυνομοσχέδια-«σκούπα», και ανά τρίμηνο να λαμβάνει σκληρά μέτρα μειώνοντας μισθούς, συντάξεις, υπηρεσίες του κοινωνικού κράτους και βλέποντας την ανεργία να φτάνει σε πρωτόγνωρα επίπεδα... ενώ εκείνος συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος και να προκαλεί τους πάντες με τις δημόσιες εμφανίσεις του, δίπλα στη Χάιδω του!!!