Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

«Άνθρωποι τυφλοπόντικες» βρέθηκαν στις ΗΠΑ!!!



Στις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ, μία από τις πιο «ευημερούσες» χώρες του κόσμου, -όπως τουλάχιστον προβάλλεται από τα σύγχρονα πρότυπα των ΜΜΕ- ένα τραγικό γεγονός έβγαλε...

στην επιφάνεια το αποκρουστικό πρόσωπο του Ιμπεριαλισμού. Χιλιάδες άστεγοι πλέον ζουν σε υπόγειες σήραγγες κάτω από την γη!
Πιο συγκεκριμένα κάτω από το έδαφος του Κάνσας, η αστυνομία ανακάλυψε την περασμένη εβδομάδα βαθιές σήραγγες, όπου ζούσαν σε σκηνές μια ομάδα αστέγων πλάι σε σορούς από σκουπίδια. Το ίδιο γεγονός διαπιστώθηκε και σε άλλες πόλεις όπως το Λας Βέγκας κ.α.
Η σκοτεινή μεριά του Αμερικάνικου εφιάλτη και του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης αποτυπώνεται περίτρανα μετά από αυτό το τραγικό γεγονός. Ποιος θα φανταζόταν ότι κάτω από τον δρόμο στον οποίο βαδίζουν καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι, πολλές οικογένειες έχουν φτιάξει καταλύματα και ζουν σαν τα ποντίκια.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων που ζουν κάτω από την γη, είναι και αρκετοί βετεράνοι πολέμου. Επίσης σύμφωνα με την έρευνα στις υπόγειες σήραγγες βρεθήκαν πολλά παιχνίδια και αρκουδάκια αποδεικνύοντας ότι στις άθλιες αυτές συνθήκες ζουν και μικρά παιδιά!
Όλα αυτά μαρτυρούν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Ότι την ίδια ώρα που δισεκατομμύρια δολάρια κλείνονται σε θησαυροφυλάκια και θυρίδες των καπιταλιστών, την ίδια ώρα που δαπανώνται δισεκατομμύρια δολάρια για τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις ανά την υφήλιο, οι «άνθρωποι τυφλοπόντικες». κάνουν την εμφάνιση τους.
Στην χώρα των ευκαιριών , οι σύγχρονοι «Άθλιοι» φαίνεται ότι δεν στερούνται απλώς τα προς το ζην, αλλά και ένα από τα βασικότερα αγαθά που μας έχει προσφέρει απλόχερα η μάνα φύση ….
Το φώς του ήλιου! (seisaxthia)