Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Στο 30% ο ΣΥΡΙΖΑ εάν είχε αρχηγό τον Βαρουφάκη!!!



Ένα μυστικό gallop-σοκ έρχεται να βάλει φωτιά στην Κουμουνδούρου του παρολί Λαφαζάνη, ο οποίος υποδύεται τον Αλαβάνο...



Σύμφωνα με αυτό εάν στη θέση του διαπλεκόμενου Αλέξη Τσίπρα βρισκόταν ο οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης, με την καθαρή θέση εκτός ευρώ, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ξεπερνούσε το 30%!

Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση ήταν παραγγελία μεγάλης αμερικανικής εταιρείας και τα αποτελέσματά της βάζουν φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.

Μείνετε συντονισμένοι- το τι έρχεται δεν περιγράφεται.


Στο μεταξύ σύμφωνα με τη γνωστή δημοσκόπηση της Metron Analysis στη διατύπωση, «στη δικτατορία ήταν καλύτερα τα πράγματα απ' ότι σήμερα», το 30% των ερωτηθέντων συμφώνησε, το 63% διαφώνησε και το 7% απάντησε «δεν γνωρίζω-δεν απαντώ». 

Ενδεικτικό της απαξίωσης προς το πολιτικό σύστημα που αισθάνονται οι Έλληνες είναι πως το 97% των ερωτηθέντων ζητά να καταλογιστούν ευθύνες για τα χρέη των κομμάτων. 

Κατα τα λοιπά, η έρευνα καταγράφει προβάδισμα 0,6% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει το 18,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 18,1%, η Χρυσή Αυγή 7,4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,6%, το ΠΑΣΟΚ 5,5%, η ΔΗΜΑΡ 3,9%, το ΚΚΕ 3,8% ενώ 21,1% είτε δεν έχουν αποφασίσει ακόμα είτε δηλώνουν πως θα απέχουν.
Στην παράσταση νίκης, η ΝΔ συγκεντρώνει το 48%, έναντι 39% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς θεωρείται -από το 30% των ψηφοφόρων- ως καταλληλότερος για πρωθυπουργός έναντι 14% του Αλ.Τσίπρα.

Το 38% πάντως των ερωτηθέντων εκτιμά πως κανένας από τους πολιτικούς αρχηγούς δεν είναι κατάλληλος για αυτή τη θέση. 
Το 68% εκτιμά πως τα πράγματα είναι χειρότερα στη χώρα από ότι ήταν πριν από ένα χρόνο, ενώ το 74% θεωρεί πως η χώρα κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση
… (hellaspress)