Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Νέα sexy παρουσία δίπλα στον Dr Cook!!!


Έντονο άρωμα γυναίκας θα έχει η νέα εκπομπή μαγειρικής του Mega , "Dr. Cook", μιας και στην ομάδα στην οποία κατέληξαν οι υπεύθυνοι του Mega για να πλαισιώσει τον Γιάννη Λουκάκο, κυριαρχεί το κατά τα λεγόμενα μόνο ασθενές γυναικείο φύλλο...


Με άλλα λόγια; Ακόμα ένα νέο πρόσωπο έρχεται να προστεθεί στους μαθητευόμενους μάγειρες που θα σταθούν δίπλα στον γνωστό chef και θα ακολουθήσουν εντατικά μαθήματα μαγειρικής και το πρόσωπο αυτό, δεν είναι άλλο από την Πηνελόπη Πλάκα. 
Η νεαρή ηθοποιός εξ ΄αρχής ήταν στα επικρατέστερα ονόματα με τα οποία οι άνθρωποι του Μεγάλου Καναλιού είχαν κάνει συζητήσεις και έτσι μας προέκυψε και το τηλε-συνοικέσιο. Μάλιστα, αρχικά υπήρχε σαν σκέψη το "Dr. Cook", να έβγαινε στον αέρα και η Πηνελόπη να εντασσόταν στην ομάδα κάποια στιγμή στην συνέχεια.
Η ομάδα ,λοιπόν, της εκπομπής θα αποτελείται από τους : Πέτρο Λαγούτη - ο μοναδικός άνδρας της παρέας -, Αγγελική Δαλιάννη, Πηνελόπη Πλάκα, Κλαούντια Μάτολα και Δήμητρα Σαλτού, ενώ η πρεμιέρα της αναμένεται να πραγματοποιηθεί περί τα μέσα του επόμενου μήνα… (Tlife – cretalive)