Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Tι είναι τα αυγά αιδοiου για τα οποία έγινε σάλος…



Ένα τεράστιο πρόστιμο αναγκάστηκε να πληρώσει...
η εταιρεία Goop Inc., η οποία ιδρύθηκε από την ηθοποιό Gwyneth Paltrow, ως τιμωρία για τους ανακριβείς ισχυρισμούς σχετικά με τα οφέλη προϊόντων της, όπως το αυγό αιδοiου!
Η Gwyneth Paltrow συνέστησε το στις γυναίκες να ξεκινήσουν να περπατούν έχοντας πέτρες μέσα στον κόλπο τους - λέγονται Yoni Eggs ή Jade Eggs. Τι στο καλό είναι αυτά τα περίεργα αυγά που δεν τρώγονται αλλά τοποθετούνται στα... απόκρυφα;
Μέσα στον κόλπο της γυναίκας υπάρχουν πολλά σημεία τα οποία ενδιαφέρουν τη ρεφλεξολογία όπως και τα χέρια στις παλάμες μας. Σύμφωνα με αυτή κάθε σημείο αντιστοιχεί στα εσωτερικά όργανα - καρδιά, συκώτι, νεφρό, σπλήνα, κλπ.
Όταν φοράτε το αυγό σας, μαζεύετε αυτά τα σημεία ρεφλεξολογίας με παρόμοιο τρόπο με τον βελονισμό, και αυτή η διαδικασία τονώνει και αναζωογονεί τα όργανα ολόκληρου του σώματός σας.
Οι ασκήσεις Kegel είναι τα θεμέλια της πρακτικής των αυγών Yoni. Τα αυγά είναι το επόμενο στάδιο...
Η άσκηση με ένα αυγό αυξάνει τη ροή του αίματος στα πυελικά σας όργανα και βοηθά στην κίνηση της στάσιμης ενέργειας. Η τόνωση των ωοθηκών με αυτόν τον απαλό τρόπο ισορροπεί τα επίπεδα των ορμονών και μειώνει το PMS και τις κράμπες περιόδου! (e-daily.gr)