Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

5 πράγματα για τα οποία πρέπει να σταματήσετε να απολογείστε...



Είναι κοινό μυστικό πως οι άνθρωποι, πολύ...
περισσότερο οι ευαίσθητοι με έντονη την τάση για ενοχές, νιώθουν την ανάγκη να δικαιολογηθούν για κάθε τι που κάνουν. Είναι όμως επίσης γνωστό πως αυτές οι ενοχές μένουν μέσα σας και σας βαραίνουν.
Σε αυτές τις περιπτώσεις όμως πρέπει να πείτε στοπ!

1. Το να λέτε όχι στους άλλους: Κάποιες φορές είναι απλά το μόνο που πρέπει να πείτε. Αν νιώσουν οι άλλοι άσχημα, δικό τους θέμα.

2. Το να θέλετε να μείνετε μόνοι: Πολύς κόσμος είναι φορές που θέλει την ησυχία του και να περάσει λίγο χρόνο με τον εαυτό του. Είναι απολύτως φυσιολογικό και πρέπει να είναι σεβαστό από τους υπόλοιπους.

3. Το να ρωτάτε: Αν απολογηθείτε επειδή συνεχώς ρωτάτε πράγματα θα σας κάνει να δείχνετε αδύναμοι και πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να εξηγηθείτε για αυτό.

4. Το να ζητάτε βοήθεια: Τι πιο σύνηθες και κατανοητό; Κανείς δεν γεννήθηκε παντογνώστης ή με την απόλυτη δύναμη (ψυχική και σωματική).

5. Για την εμφάνιση σας: Είστε έτσι γιατί αρέσετε σε εσάς, από εκεί και πέρα δεν πέφτει λόγος σε κανέναν. Αν θελήσετε να αλλάξετε κάτι θα το κάνετε πάλι για εσάς… (e-radio.gr)