Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Δικαστικό πραξικόπημα… με το Βγενόπουλο, ως αθώα περιστερά!!!


Διαβάστε στο HOT DOC που κυκλοφορεί…

Πώς το ΥΓΕΙΑ φέρεται να έγινε πλουσιότερο ζημιώνοντας το Δημόσιο και νοσηλευόμενους. Δύο φαρμακεία έχουν καταθέσει αγωγή κατά τριών κλινικών του ομίλου ΥΓΕΙΑ και καταγγέλλουν πως κατόπιν πίεσης, συμμετείχαν επί τρία χρόνια σε ένα κόλπο παράνομων εκπτώσεων πάνω σε φάρμακα, μέσω εικονικών μισθώσεων εκατομμυρίων ευρώ, που ζημίωνε ασφαλιστικά ταμεία, νοσηλευομένους και πιθανώς την Εφορία.
Η Εθνική Τράπεζα έδωσε 30 εκατομμύρια ευρώ στον Μπόμπολα, μέσω δωρεάς για κατασκευή νέων χειρουργείων στον Ευαγγελισμό. Αντί η Τράπεζα να δώσει τα χρήματα στο Δημόσιο και να γίνει διαγωνισμός, προτίμησε ως ιδιώτης δωρητής να διαλέξει μόνη της ως ανάδοχο, τον "Άκτωρα".
Τύμπανα πολέμου μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι. Διαβάστε μια συνδυαστική ανάλυση των γεγονότων της 13ης Νοεμβρίου κι όσων ακολούθησαν, με τη Γαλλία να ξεκινά έναν ακόμη πόλεμο, την ώρα που πολλά ευρωπαϊκά κράτη βρήκαν ένα καλό λόγο να κάνουν τη Γηραιά Ήπειρο ακόμα πιο "φρούριο" απ' ό, τι ήταν και να στερήσουν ατομικές ελευθερίες στο όνομα της ασφάλειας.

Παρίσι, "η πόλη που αλλάζει λιγότερο απ΄ όλες", άλλαξε διά παντός. Ο Ερβέ Ιμπέρ, γάλλος ψυχίατρος και ψυχαναλητής, μιλάει στο HOT DOC για το Ισλαμικό Κράτος και παρουσιάζει μια ψυχο-κοινωνική προσέγγιση του φαινομένου που σκορπά το θάνατο στο όνομα του "θεού"… (koutipandoras)