Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Η καυτή λίστα με τις Ελληνίδες σταρ που λατρεύουν... «τεκνά»!!!


Ο έρωτας είναι τυφλός.. Όταν η διαφορά ηλικίας σε ένα ζευγάρι δεν κρύβεται, -υποχρεωτικά- συζητιέται, ιδίως όταν το μεγαλύτερο ηλικιακά μέλος του ζευγαριού είναι η γυναίκα. Απαρχαιωμένη αντίληψη ή συνήθεια;
Οι φωτογραφίες από τις προσωπικές στιγμές των παρακάτω ζευγαριών πωλούνται ακριβά από τους παπαράτσι και τα εξώφυλλα «φυλάνε» μια καλή θέση για αυτές. Εσείς, όπως κι εμείς, μπορούμε να σχολιάσουμε με όποιο τρόπο θέλουμε. Ό,τι κι αν ισχύει οι κυρίες που είχαν ή διατηρούν σχέση με μικρότερους άντρες, πέρασαν ή περνάνε υπέροχες στιγμές, ενώ οι υπόλοιποι απλά τις συζητάνε…


Οι πρωτοπόρες

Άννα Βίσση
Την έχουν χαρακτηρίσει τη… Μαντόνα της Ελλάδας. Η Ελληνίδα σταρ έχει -επιβεβαιωμένα- προτίμηση στους νεότερους άντρες. Οι Σπύρος Πώρος, Θοδωρής Ζαγοράκης και Απόστολος Γκλέτσος είναι οι τρεις από τους μικρότερους άντρες που οι φήμες οργίαζαν ότι υπήρξε ζευγάρι μαζί τους, αν και η ίδια δεν το επιβεβαίωσε ποτέ. Αντίθετα, δεν έκρυψε ποτέ τη σχέση της με τον Λάμπη Λιβιεράτο, τον Κώστα Φραγκολιά και τον Χρήστο Ψωμόπουλο.

Ναταλία Γερμανού
Η Ναταλία έχει ειλίκρινεια, αυτοσαρκασμό και προτίμησή στους νεότερους άντρες. Όχι, δεν τα λέμε εμείς αυτά, αλλά οι φίλοι της. Και εκείνη απλά χαμογελάει. Τι έλεγε η ίδια πριν λίγα χρόνια; «Στη ζωή μου είχα εφτά σχέσεις. Όντως οι δύο από αυτές ήταν με άντρες μικρότερους από εμένα. Με τον Αλέξανδρο Παρθένη και τον Θάνο Τζάνη. Ναι, έχω ερωτευτεί νεότερούς μου και μπορεί να μου ξανατύχει στο μέλλον. Για μένα ο ιδανικός άντρας είναι αυτός που έχει περάσει τα 40. Όμως, για κάποιο λόγο με πολιορκούν άντρες που είναι κάτω από τα 35. Αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί δεν με πλησιάζει κανένας ώριμος άντρας, αλλά έρχονται όλα τα προσκοπάκια και τα λυκόπουλα… Ξέρεις τι γίνεται; Οι σαραντάρηδες θέλουν τις εικοσάρες και οι εικοσιπεντάρηδες τις σαραντάρες».
Όπως φαίνεται η ζωή της επεφύλασσε κι άλλον έρωτα με μικρότερο άντρα, αυτόν που ζει από πέρσι με τον ηθοποιό Μάνο Ιωάννου, που φέτος θα συμπληρώσει τα 26 του χρόνια. Στη Ναταλία έχουν χρεώσει κι άλλες σχέσεις: τον Άνθιμο Ανανιάδη, τον Νίκο Οικονομόπουλο και παλαιότερα τον Γιάννη Αϊβάζη. Η μεγαλύτερη συζήτηση όμως, έγινε για τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό, που κανένας από τους δυο τους δεν μιλούσε ξεκάθαρα για το τι συμβαίενι, αλλά αρέσκονταν στο παιχνίδι της σπόντας! Δυο πράγματα μην περιμένετε: να σας πούμε την ηλικία της Ναταλίας κι αν πραγματικά υπήρχε κάτι ανάμεσα σε εκείνη και σε όλους όσοι της χρεώθηκαν…

Σοφία Αλιμπέρτη
Όλοι επέμεναν ότι έζησε έναν παθιασμένο έρωτα με τον μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Λιαδέλη, αλλά η ίδια δεν δεχόταν κουβέντα και έλεγε χαριτωμένα ότι είναι δύο πολύ καλοί φίλοι. Δεν μπορούσε όμως, να πει το ίδιο και για τον Αλέξανδρο Παρθένη, με τον οποίο είχαν ηλικιακή διαφορά που άγγιζε τα 10 χρόνια. Την αποκάλυψη της σχέσης έκανε ο ίδιος ο Αλέξανδρος Παρθένης, με τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου να ισχυρίζονται ότι η ομολογία του ενόχλησε τη Σοφία Αλιμπέρτη, αλλά και την πρώην σύντροφό του Ναταλία Γερμανού, αφού αποκάλυψε εμμέσως πλην σαφώς την πραγματική ηλικία τους! Αντρική ανωριμότητα.

Ρούλα Κορομηλά
Καμία από τις δυο σχέσεις της με μικρότερους άντρες δεν είχε πραγματικά αίσιο τέλος. Η Ρούλα Κορομηλά ερωτεύτηκε με τον Στέλιο Ρόκκο την εποχή της παντοδυναμίας της και ακόμα συζητιέται το παθιασμένο φιλί που είχαν ανταλλάξει στα τηλεοπτικά πλατό, το οποίο όμως «κόπηκε» στο μοντάζ της εκπομπής. Το 2000 η Ρούλα παντρεύτηκε τον αρκετά νεότερό της μπασκετμπολίστα Νάσο Γαλακτερό, αλλά 7 χρόνια αργότερα το ζευγάρι χώρισε σε άσχημο κλίμα, διακόπτοντας κάθε είδους επαφή.

Νατάσσα Θεοδωρίδου
Το διαζύγιό της από τον Ανδρέα Φουστάνο ακολούθησαν πολλές «χρεώσεις» συντρόφων. Όχι ότι ήταν όλα ψέμματα… Πάντως, η ίδια η Νατάσσα Θεοδωρίδου παραδέχθηκε μόνο τη σχέση της με τον νεότερό της επιχειρηματία Σέρρο Μύρτα. Η φιλία τους έγινε ερωτική σχέση και μετά ήρθε ο θορυβώδης χωρισμός. Γράφτηκε ότι έκανε σχέση με τον επιχειρηματία Γιώργο Μητρόπουλο, τον ηθοποιό Παναγιώτη Μπουγιούρη και τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά. Φωτογραφίες που να το αποδεικνύουν δεν υπήρξαν, αλλά υπήρξαν άνθρωποι που ισχυρίστηκαν ότι ήξεραν πολύ καλά τι συνέβαινε. Ο Θεόφιλος Τζιώτης, ήταν σύντροφός της Νατάσσας Θεοδωρίδου χωρίς κανένας τους να το έχει παραδεχθεί, αλλά οι παπαράτσι έκαναν το καθήκον τους και τους απαθανάτισαν πολλάκις.

Καίτη Γαρμπή
Και ερωτεύτηκε μικρότερο άντρα και τον παντρεύτηκε! Η Καίτη Γαρμπή είναι από τις πρώτες διδάξασες. Πρέπει όμως, να υπογραμμίσουμε ότι ο νεαρός τραγουδιστής είχε «κυνηγήσει» ανελέητα την Καίτη. Παντρεύτηκαν τον Μάιο του 1997, μετά από πρόταση γάμου στη ζωντανή εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά την ώρα που άλλαζε ο χρόνος. Τον Νοέμβριο του 1999 γεννήθηκε ο γιος τους, Δημήτρης. Αυτό το ζευγάρι η διαφορά ηλικίας δεν το φθείρει, το τρέφει.

Βάνα Μπάρμπα
Μία και μοναδική σχέση έκανε με νεότερό της και δημιούργησε θύελλα σχολιών και θόρυβο στο τελείωμά της. Ο νεότερός της επιχειρηματίας Νίκος Τσικλακίδης έκανε τα πάντα για να την κατακτήσει και τα πάντα να την κρατήσει. Η Βάνα τον ερωτεύτηκε, αλλά όπως η ίδια είπε δεν άντεξε τη ζήλια και την καταπίεση! Οι όροι αντιστράφησαν και η Βάνα έγινε ξανά ελεύθερο πουλί.
Είναι οι γυναίκες που συζητούν όλοι τώρα!

Έλενα Ράπτη- Λούκας Γιώρκας
Η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και ο τραγουδιστής γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων, έγιναν φίλοι και λίγους μήνες αργότερα η «χημεία» τους τούς οδήγησε σε σχέση. Δεν το έχουν πει ξεκάθαρα, αλλά και τι με αυτό; Δηλώνουν γενικά ευτυχισμένοι, ερωτευμένοι και μιλούν ο ένας για τον άλλον με τα καλύτερα… φιλικά λόγια.

Νίνα Λοτσάρη-Γιώργος Μπαβέλης
Τον έρωτά της με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Σπύρο Μπράτο (ήταν 24 ετών εκείνος όταν η σόου γούμαν τελείωσε από τον γάμο της) ακολούθησε η σχέση της με τον 33χρονο Γιώργο Μπαβέλη, το μοντέλο που έχει διαπρέψει στις διεθνείς πασαρέλες.

Σίσσυ Φειδά- Γιώργος Ανδρίτσος
Η διακοσμήτρια, που χρίστηκε και παρουσιάστρια για μιάμιση σεζόν, διατηρεί σχέση με τον κατά 11 χρόνια μικρότερό της επιχειρηματία. Δηλώνει πολύ ερωτευμένη μαζί του και τον χαρακτηρίζει «ο ήρωας που την αντέχει»! «Ήταν πολύ σωστός και επίμονος», λέει η Σίσσυ Φειδά που δηλώνει ότι δεν την αφορούν ο γάμος και τα παιδιά.

Θεοφανία Παπαθωμά- Γρηγόρης Πετράκος
Η δημοσιοποίηση της σχέσης τους προκάλεσε πανικό! Το τέλος του γάμου της με τον Πασχάλη Τσαρούχα και το διαζύγιο τους συνέβησαν χωρίς να μάθει έστω και μια λεπτομέρεια το ευρύ κοινό. Όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της Θεοφανίας και του Γρηγόρη να περπατούν στο Κολωνάκι πιασμένοι χέρι-χέρι λατρεύτηκαν από τα περιοδικά και τις εκπομπές που μόλις βρήκαν τους καινούριους τους ήρωες. Και για την ιστορία: η Θεοφανία αντέδρασε μέσω facebook στους ροζ και κίτρινους τίτλους που την χαρακτήριζαν ως την παντρεμένη γυναίκα που μαγεύτηκε από μικρότερο άντρα. Δεν έκανε το χατίρι σε κανέναν να παραχωρήσει συνέντευξη και έγραψε όσα ήθελε να πει στον προσωπικό της λογαριασμό, ξεκαθαρίζοντας τα πάντα.

Έλλη Κοκκίνου-Γιώργος Μπόγρης
Οι τίτλοι που συνόδευαν τη δημοσιοποίση της σχέσης τους μετά το διαζύγιο της τραγουδίστριας με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Βασιλειάδη, αναφέρονταν αποκλειστικά και μόνο στη μεγάλη διαφορά της ηλικίας τους. Κανένας από τους δυο δεν πτοήθηκε. Υπεράσπισαν όσα τους ενώνουν και αισίως συμπληρώνουν το 2014 τέσσερα χρόνια μαζί.

Βίκυ Σταυροπούλου-Κωνσταντίνος Κακούρης
Η προσωπική ζωή της ηθοποιού δεν προβάλλεται στα περιοδικά, αφού το απαγορεύει δια ροπάλου και την προστατεύει η ίδια. Οι φωτογράφοι δεν την «συλλαμβάνουν» εύκολα να συνοδεύεται από κάποιον άντρα, αλλά δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μη μαθευτεί ότι έχει σχέση με τον συνάδελφό της Κωνσταντίνο Κακούρη. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον και τη διάθεση για κλειδαρότρυπα!

Μελίνα Ασλανίδου-Μιχάλης Καμπουράκης

Κρύβεται ο έρωτας; Όχι! Αυτό ακριβώς συνέβη στην περίπτωση με την τραγουδίστρια και τον 25χρονο Κρητικό σύντροφό της. Ο Μιχάλης Καμπουράκης κατάγεται από τα Χανιά, σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη και τους τελευταίους δύο μήνες είναι διαρκώς μαζί με τη Μελίνα. Στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media αναρτούν πολύ συχνά κοινές φωτογραφίες από καθημερινές του στιγμές, όπως τα ψώνια στο μανάβικο! Τη διαδρομή Αθήνα – Θεσαλονίκη την έχουν μετατρέψει σε μια απλή βόλτα και κλείνουν τα αυτιά τους σε όλους όσοι τολμούν να τους κρίνουν... (exedra)