Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Μαρκέλλα Παππά: Η ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι!



Η Μαρκέλλα Παππά, το μελαχρινό κορίτσι που ξεσηκώνει τους άντρες και γοητεύει τις γυναίκες είναι...


μια ταλαντούχα ηθοποιός που ποτέ της δεν έδωσε σημασία στην εμφάνισή της. Ωστόσο οι φίλοι της από τα πρώτα της κιόλας βήματα, την αποκαλούσαν, χαριτολογώντας, Μόνικα Μπελούτσι! Εκείνη γελούσε, ωστόσο με το πέρασμα των χρόνων το γλυκό κορίτσι γινόταν όλο και πιο όμορφο, όλο και πιο σέξι και θύμιζε πολύ την εντυπωσιακή ηθοποιό!
Ποια είναι όμως στα αλήθεια η Μαρκέλλα Παππά; Είναι η ταλαντούχα μικρή πρωταγωνίστρια των δύο πολυβραβευμένων ταινιών «Αγάπη στα 16» και «Peppermint», υποψήφια για δύο βραβεία στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Αργότερα ήρθε η συμμετοχή της στο σήριαλ του ANT1 «Ιατρικό απόρρητο», (Γ. Βασιλειάδης) αλλά και τα περίφημα «Φτερά του έρωτα» υπό τις οδηγίες του Κώστα Κουτσομύτη, ενώ έπαιξε στο θεατρικό «Ξενοδοχείο Παράδεισος» με τον Γιάννη Μπέζο. το θέατρο. Φέτος, επιστρέφει σε ένα σύγχρονο έργο που διαδραματίζεται σε ένα piano-bar, υποδυόμενη την τραγουδίστρια του μαγαζιού, Μυρτώ. Το θέατρο «DIVA», είναι ένας ιδιαίτερος χώρος, που καταργεί την κλασσική έννοια της σκηνής, με τους ηθοποιούς να κινούνται ανάμεσα στους θεατές, που αποκτούν έτσι ενεργό ρόλο στα δρώμενα. Η θεατρική ομάδα « ΜΠΟΥΡΛΩΤΟ» , αποτελούμενη από ηθοποιούς και μουσικούς, έχει σαν στόχο, τη παρουσίαση θεατρικών έργων, αποκλειστικά και μόνο, Ελλήνων Δημιουργών.


Όσο για τα προσωπικά της η 25χρονη Μαρκέλλα ζει τον απολυτό έρωτα στο πλευρό του δημοσιογράφο Λάμπρου Κωνσταντάρα! Το ζευγάρι σύντομα θα γιορτάσει ην επέτειο των δυο χρόνων και σε κάθε του εμφάνιση δείχνει ερωτευμένο και πολύ ευτυχισμένο! (parapolitika)

 Paulitos