Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Παντελίδης στη θέση του συνοδηγού. Τα αποτελέσματα της έρευνας του Dna…


Όλοι εσείς που παρακολουθείτε το blog του…
blogs.gossip-tv.gr,  θα έχετε προφανώς διαβάσει το θέμα που πρώτοι εμείς μοιραστήκαμε μαζί σας και αφορούσε στο συμπέρασμα ανεξάρτητης εταιρείας εμπειρογνωμόνων για το Dna μέσα στο αμάξωμα.
Το έγγραφο που έχει στα χέρια του ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Μπάμπης Λυκούδης και η μάνα του νεκρού τραγουδιστή Αθηνά αποδεικνύει με τον πιο σαφή τρόπο το που βρισκόταν ποιός και γιατί.
Το γεγονός ότι βρέθηκε μόνο Dna του νεκρού στη θέση του συνοδηγού δείχνει πώς ο Παντελής βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.
Αυτό έρχεται να αμφισβητήσει τις καταθέσεις τόσο της Φρόσως αλλά και της Μίνας, ότι δηλαδή ο Παντελής ήταν ο οδηγός.
Αλλά ακόμη και αν το Dna του Παντελή βρέθηκε στην θέση του συνοδηγού εξαιτίας του τουμπαρίσματος. Γιατί δεν βρέθηκε καθόλου γενετικό υλικό της Κυριάκου στην θέση δίπλα από αυτήν του οδηγού; Γιατί βρέθηκε μόνο στην κολώνα του οδηγού;
Και πώς δικαιολογείται το τραύμα στο κεφάλι της Φρόσως; Μήπως το τραύμα και το dna που βρέθηκε στην θέση του οδηγού συνδέονται; Εκτός αν ο διασώστης ήταν τόσο ερασιτέχνης που κατά τον απεγκλωβισμό της Φρόσως την χτύπησε στο κεφάλι. Αλλά και πάλι τι γράφω.
Σύμφωνα με την Τροχαία η Φρόσω ήταν ήδη έξω από το αυτοκίνητο όταν έφτασε η αστυνομία. Άρα το χτύπημα έγινε όταν ήταν μέσα στο αυτοκίνητό;
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Αυτό σημαίνει πως οι δυο κοπέλες καλούνται κατά την ακροαματική διαδικασία να αντιμετωπίσουν μια σειρά από ντοκουμέντα στοιχεία και αποδείξεις που αντικρούουν τους ισχυρισμούς και τις καταθέσεις τους.

Αλλά το κυριότερο… όλα αυτά που βγήκαν μετά το δυστύχημα και συνιστούν νομικά επιχειρήματα της οικογένειας, προσβάλουν στο μέγιστο βαθμό την αξιοπιστία τους. Κι αυτό να ξέρετε είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για τους δικαστές. Να υπάρχει αλήθεια και όχι δόλος…