Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Η άλλη ζωή του Ιωάννη Μελισσανίδη: Χορεύει το Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας και αποθεώνεται!!! (video)


Ήταν πριν από 20 χρόνια όταν κατέφτανε στο αεροδρόμιο και μαζί με τους Δήμα, Κακλαμανάκη και Καχιασβίλι γνώριζαν...
την αποθέωση από τους Έλληνες για τα 4 χρυσά που κατέκτησαν στην Ολυμπιάδα της Ατλάντα. Ακολούθησε μια σπουδαία καριέρα για μερικά ακόμα χρόνια, ώσπου μια περίεργη υπόθεση τον ανάγκασε να εξαφανιστεί και να αναζητήσει αλλού την ηρεμία στην ζωή του. Ο Ιωάννης Μελισσανίδης ασχολείται με άλλα πράγματα εδώ και πολλά χρόνια, πιο καλλιτεχνικά.


Η ζωή του βρίσκεται κυρίως στην Αμερική, όπου δίνει κυρίως χοροθεατρικές παραστάσεις σε θέατρα όπως το Theatre40 στο Μπέβερλι Χιλς. Πριν λίγες μέρες, σε μια εκδήλωση για τα Special Olympics, όπου βρέθηκαν καλλιτέχνες και Ολυμπιονίκες, ο Ιωάννης Μελισσανίδης χόρεψε το Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας και καταχειροκροτήθηκε. Κάποια στιγμή μάλιστα πήρε και το μπουζούκι στα χέρια του.


Στο προφίλ του στο Facebook βλέπουμε το βίντεο και την περιγραφή του πρώην αθλητή. «1500 θεατές χειροκρότησαν και ταξίδεψαν στην Ελλάδα με το "Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας" του Μ. Λοΐζου στο επίσημο Gala στο Λος Άντζελες ανάμεσα στους οποίους και πολλοί celebrities και φυσικά Ολυμπιονίκες. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους που με τίμησαν με την παρουσία τους, στο Αμερικάνικο κοινό που ήταν τόσο υπέροχο και στην Αμερικανίδα σκηνοθέτη-ηθοποιό Μέρρι Λιν Ρός που το απαθανάτισε με το δικό της μοναδικό τρόπο!!!»


-"1500 θεατές χειροκρότησαν και ταξίδεψαν στην Ελλάδα με το "Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας" του Μ. Λοΐζου στο επίσημο Gala στο Λος Άντζελες ανάμεσα στους οποίους και πολλοί celebrities και φυσικά Ολυμπιονίκες. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους που με τίμησαν με την παρουσία τους, στο Αμερικάνικο κοινό που ήταν τόσο υπέροχο και στην Αμερικανίδα σκηνοθέτη-ηθοποιό Μέρρι Λιν Ρός που το αποθανάτισε με το δικό της μοναδικό τρόπο !!!


Posted by Ioannis Melissanidis - Official on Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 (toratora)