Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Κάκια Ξύδη… Όταν η συγγραφέας… σκανάρει ένα βιβλίο, με την ψυχή της!!!


Θα μπορούσε να ήταν η νεότερη ιστορία της Ελλάδας σε ένα μυθιστόρημα…
Θα μπορούσε να ήταν μια αληθινή ιστορία.
Θα μπορούσε να ήταν μια εντελώς φανταστική ιστορία.
Θα μπορούσε να είναι ένα πολιτικό θρίλερ...

Θα μπορούσε να είναι ένα αστυνομικό μυθιστόρημα.
Θα μπορούσε να είναι η δική σου ή η δική μου ιστορία!
Δεν είναι όμως τίποτε από όλα αυτά ή μάλλον είναι όλα αυτά μαζί, καθώς ψυχανεμίζομαι ότι ο Παύλος Ανδριάς γράφοντας το βιβλίο του «Οι ξυπόλητοι κομπάρσοι» έμπλεξε περίτεχνα την μυθιστορία με την ιστορία και έδωσε την δική του νότα στο ξέφρενο κρεσέντο της ζωής μας.
Η αγάπη, το μίσος, ο φθόνος, η καλοσύνη, η φιλία, η εμπιστοσύνη, η διαφθορά, οι πολιτικές αντιπαραθέσεις, και πολλά άλλα παρελαύνουν στο βιβλίο του Παύλου Ανδριά, και σας καλούν να αναλογιστείτε την δική σας θέση και ευθύνη μερικές φορές, αρκεί να αφήσετε την φαντασία σας να ταξιδέψει όπου εκείνη θέλει και να δώσει τις δικές της απαντήσεις.
Έχει πάντα ένα καλό λόγο για τον κάθε ήρωά του και μια καλή δικαιολογία να δώσει σε όλους εκείνους που για διάφορους λόγους οδηγήθηκαν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, που πόνεσαν δικούς τους ανθρώπους ηθελημένα ή αθέλητα, μέχρι να δώσει τη λύτρωση και την συγχώρεση στο τέλος!


Διαβάζοντας το βιβλίο του Παύλου Ανδριά «Oι ξυπόλητοι κομπάρσοι» να έχετε απλά υπόψη σας ότι κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις δεν είναι συμπτωματική!

Ο Παύλος Ανδριάς έχει μελετήσει κάθε λεπτομέρεια και έχει το λόγο που αναφέρει το οτιδήποτε βρείτε γραμμένο εκεί μέσα…