Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

«90 λεπτά»… στην προθήκη της αυλής μας!!! (video)

...με τη «φωνή» & την υπογραφή της Ελπίδας



Η Ελπίδα Αδαμίδου μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε χρηματοοικονομικά και παρακολούθησε ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής...

Εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος για πολλά χρόνια και ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ τραγουδούσε σε νυχτερινά κέντρα στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας καθώς και στο εξωτερικό.
Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι από το 1999 αρχικά με ποπ και αργότερα με λαϊκό ρεπερτόριο και συνεργάστηκε με πολλούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες, ευρέως γνωστούς στο ελληνικό κοινό.
Το καλοκαίρι του 2011 κυκλοφόρησε ο πρώτος της δίσκος από την ALPHA RECORDS, με τίτλο "Δεν είμαι όνειρο" με 10 τραγούδια. "Από λόγια χορτάσαμε, φτάνει ", " Η Σαλονικιά", "Με κάνεις κομμάτια", "90 λεπτά" , "Δόξα τω Θεώ" , "ΙΣΧΥΕΙ", είναι μερικά από τα νέα της τραγούδια, που θα συμπεριληφθούν στο δεύτερο δίσκο που ετοιμάζει.


"Η Σαλονικιά" , οπτικοποιήθηκε σε σκηνοθεσία Μάνου Καμπίτη, ενώ σε λίγες μέρες έρχεται και νέο βίντεο κλιπ "90 λεπτά " σε σκηνοθεσία του Βασίλη Ανατσίτου, παραγωγή της EXPOSEprod.

Αυτό τον καιρό, η Ελπίδα Αδαμίδου, κάνει live εμφανίσεις σε μπαράκια και clubs της Αττικής, της Θεσσαλονίκης καθώς και στην υπόλοιπη Ελλάδα, ενώ ετοιμάζει παράλληλα τα υπόλοιπα τραγούδια για τη νέα της δισκογραφική δουλειά.