Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Έκαναν τη Μενεγάκη… καρτούν!!!


Η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει την έκπληξη και δέχτηκε να γίνει… καρτούν, δίνοντάς του μάλιστα τη φωνή της. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία το σχέδιο μοιάζει πολύ στην Ελένη που όπως φαίνεται έρχεται...

για να κερδίσει και στο χώρο του animation, καθώς το σκίτσο είναι μόνο ένα δείγμα από τη σειρά κινουμένων σχεδίων που θα προβάλλει ο ALPHA και μάλιστα με αρκετούς «κατοίκους» του ως ήρωές του.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες το κανάλι της Κάντζας ενέκρινε την παραγωγή τεσσάρων επεισοδίων μίας καινούργιας σατιρικής σειράς κινουμένων σχεδίων που θα έχει τον τίτλο «Από άλλο ανέκδοτο».
Στην πρωτότυπη αυτή σειρά πρωταγωνιστές θα είναι τρεις πολύ γνωστοί ήρωες ανεκδότων: ο Τοτός, ο Μπόμπος και η Αννούλα που θα πάρουν… σάρκα και οστά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA με σκοπό… να πέσει πολύ γέλιο. Τα τρία αυτά παιδιά λοιπόν που είναι συμμαθητές θα μπλέκουν σε διάφορες περιπέτειες, δοκιμάζοντας τις αντοχές τους, αλλά και τα νεύρα των άλλων!
Στη σειρά θα εμφανιστούν πολλοί guest stars, μεταξύ των οποίων και γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης και του θεάματος, που θα σατιρίζονται. Βέβαια τα πρόσωπα αυτά θα εμφανίζονται ως καρτούν, αλλά έχοντας δώσει οι ίδιοι τη φωνή τους. Εκτός λοιπόν, από την Ελένη Μενεγάκη σε ρόλο… καρτούν θα δούμε και τον Λάκη Λαζόπουλο.


Επίσης, στα κινούμενα σχέδια θα δούμε τους Αντώνη Σρόιτερ, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελένη Τσολάκη, Δημήτρη Παπανώτα, Θάνο Πετρέλη και πολλούς ακόμα.

Η σειρά κινουμένων σχεδίων «Από άλλο ανέκδοτο» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, στις 21:45, στον ALPHA και έτσι θα δούμε και πολλά γνωστά πρόσωπα ως κινούμενα σχέδια, αλλά θα θυμηθούμε και θα γελάσουμε με παλιά και γνωστά ανέκδοτα... (zappit, apospasma)