Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Κρύψτε κιλά με το σωστό ντύσιμο!!!


Μικρά στυλιστικά μυστικά και τεχνάσματα για μπορέσετε να κρύψετε 4-5 κιλά με το σωστό ντύσιμο.
Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρύβεις την όχι και τόσο επίπεδη κοιλίτσα;
Η λύση κλειδί που έχεις στα χέρια σου είναι...

το λαστέξ ή ένα καλσόν με λαστέξ. Μόνο έτσι θα δείχνει η κοιλιά σου πιο επίπεδη και αμέσως θα φαίνεσαι πιο ψηλή. Όσο βέβαια πλησιάζει το καλοκαιράκι, μπορείς να προτιμάς να αγοράζεις ρούχα που δεν εφαρμόζουν ακριβώς στην περιοχή της κοιλιάς, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα σε κολακέψει. Προτίμησε ένα νούμερο μεγαλύτερο και απλά στένεψε λίγο τους ώμους και τα χέρια.

Πώς μπορείς να κάνεις να φαίνονται πιο αδύνατοι οι παχουλοί γοφοί;
Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε καριέρα με τους παχουλούς γλουτούς της και το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ. Προτίμησε φορέματα σε γραμμή Α ή φορέματα και μπλούζες που έχουν κάποια τσαχπινιά κάτω από το στήθος. Μπορεί να είναι κάποια φαρδιά ζώνη ή μια φαρδιά γραμμή ή κορδέλα. Όπως και να έχει, έτσι, δημιουργείται η αίσθηση πως τ πόδια σου είναι ψηλότερα, το μάτι πέφτει στο στήθος κι αμέσως οι γοφοί σου κρύβονται. Εννοείται πως πρέπει να αποφεύγεις τις λεπτές ζώνες που σφίγγουν τη μέση και τα κολάν με κοντή μπλούζα.

Και τα παχουλά μπρατσάκια ή τα πεσμένα μπρατσάκια, πώς κρύβονται;
Για πιο νεανικό λουκ, προτίμησε t shirt με κοντό μανίκι πάνω από ένα λεπτό μακρυμάνικο. Φυσικά, μπορείς να επενδύεις σε μπλούζες με φαρδύ μανίκι ή τριών τετάρτων. Απόφυγε τις μπλούζες με έναν ώμο και φυσικά τα αμάνικα.

Κι έχεις βάλει μερικά κιλά το χειμώνα;
Απόφυγε τα πολύ φαρδιά ρούχα, γιατί αντί να κρύψεις τα περιττά κιλά, φαίνεσαι ακόμα πιο παχουλή. Φυσικά, το μαύρο χρώμα πάντα κολακεύει ενώ πρέπει να αποφεύγεις τα τζιν που δεν σου εφαρμόζουν σωστά πια και κάνουν το σωσίβιο στη μέση σου να μοιάζει πιο φουσκωμένο από ποτέ.

Μπορούν τα σωστά αξεσουάρ να κάνουν τη διαφορά στην όψη της σιλουέτας σου;
Εννοείται! Ένα μακρύ κολιέ θα σε κάνει να φαίνεσαι άμεσα πιο ψηλή και αδύνατη γιατί η προσοχή πέφτει μακρύα από τα ελαττώματα που τυχόν έχεις. Αν βέβαια διαθέτεις πλούσιο μπούστο, καλύτερα να αποφύγεις τα αξεσουάρ λαιμού και να επενδύσεις σε σκουλαρίκια. Γενικά τα σκουλαρίκια και τα βραχιόλια μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή. Και μην ξεχνάς, όσο πιο ογκώδη τα μαλλιά, τόσο μικρότεροι φαίνονται οι γλουτοί. Κάτι ξέρει η Σακίρα.

Πώς μπορείς να κάνεις το πλούσιο ντεκολτέ να σου να φαίνεται μικρότερο;
Το σωστό σουτιέν μπορεί να διορθώσει την κατάσταση κατά 60%. Ταυτόχρονα, πρέπει να αφήσεις ακάλυπτο το λαιμό σου για να δημιουργείται ένα τεχνητό V. Για παράδειγμα, μια καζάκα με V πάνω από ένα πουκάμισο είναι ό,τι πρέπει.

Και το τζιν; Πώς να το διαλέξεις;
Εννοείται πως πρέπει να επιλέξεις το τζιν που ταιριάζει στο σώμα σου. Τα εντελώς ψηλοκάβα τζιν που κλείνουν πάνω από τον αφαλό ή εκείνα που αφήνουν εντελώς ακάλυπτη τη μέση δεν σε κολακεύουν στα σίγουρα. Αν έχεις πολλά παραπανίσια κιλά, μην ξεχνάς: όσο πιο σκούρο το τζιν, τόσο σε αδυνατίζει.

Τελικά ποιό χρώμα να προτιμήσεις:

Δεν έχει τόσο σημασία το χρώμα όσο η ομοιομορφία από την κορφή ως τα νύχια. Κινήσου στην ίδια χρωματική ομάδα από πάνω μέχρι κάτω για να φαίνεσαι ψηλόλιγνη, είτε ντυθείς στα μαύρα, τα άσπρα ή τα ροζ. Προτίμησε χρώματα που ταιριάζουν και είναι κοτά στο χρώμα της επιδερμίδας σου. Φόρεσε τακούνια και απόφυγε τα αθλητικά, ειδικά σε συνδυασμό με φούστα. Φυσικά και οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι μοδάτες αλλά σε κάνουν να έχεις ύψος νάνου, εκτός κι αν είσαι η Σκλεναρίκοβα... (Kατερίνα Πατούλια, womenonly)