Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Οι φοιτήτριες... τα πέταξαν στη Μύκονο!!! (βίντεο)


Φοιτητές και φοιτήτριες από διαφορετικές σχολές ξεσάλωσαν στο πιο hot beach bar της Μυκόνου, στο Super Paradise. Όπως μαρτυρούν τα πλάνα του mykonoslivetv προκάλεσε «σεισμό» η καυτή εμφάνιση των φοιτητριών με τα Brazilian μαγιό τους . Οι ίδιες δεν σταματούσαν να λικνίζουν τα καλλίγραμμα σώματα τους υπό την επήρεια μουσικών επιτυχιών...


Μέχρι και ο ιός του Harlem shake χτύπησε στη Μύκονο, όπου οι φοιτήτριες το χόρευσαν πάνω στις μπάρες προκαλώντας πυρετό στο ανδρικό πλήθος. Σε πειρασμό και διλήμματα μπήκαν οι άνδρες φοιτητές κοιτώντας τις καυτές εμφανίσεις των γυναικών! Επιπλέον, το ατελείωτο είχε ο ξέφρενος χορός των νέων , το οποίο συνοδευόταν από άφθονα καλοκαιρινά κοκτέιλ . Άλλοι πάλι μπουγέλωναν με το ποτό τους όποια γυναίκα τους άρεσε , αποσπώντας έτσι την προσοχή τους.. Δεν ήταν λίγοι , που τόλμησαν να βουτήξουν στη θάλασσα παρασυρόμενοι από το ξέφρενο ρυθμό του πάρτυ. Ενώ τους ακολουθούσε η καταπληκτική Ειρήνη Ξενουδάκη Γαβριελάτου, η οποία προσπαθούσε να πάρει μια λέξη από το στόμα τους. Φυσικά , πέτυχε να αποσπάσει πληροφορίες με αντάλλαγμα την αποθεωσή της.
Έτσι άπειρα παιχνίδια, γλέντι, χορό ,φλερτ, αλκοόλ και άλλα πολλά είχαν αυτές τις μέρες οι φοιτητές στο Super Paradise του νησιού, που θα τους μείνουν αξέχαστα.
Πόσο μάλλον και το ξέφρενο bachelor party ενός άνδρα , οποίος ξέδωσε με τη ψυχή του εκεί!!! Τώρα το πώς επέστρεψε πίσω είναι ένα άλλο θέμα... (taxalia)