Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

''ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ'': το κόμμα που κοιτάζει μπροστά…


Αποκλειστική Συνέντευξη με τον Θάνο Τζήμερο - Ιδρυτή ''ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ''



 

Είμαστε άνθρωποι από τα σπλάχνα της κοινωνίας και της παραγωγικής οικονομίας, κάθε ηλικίας και επαγγέλματος: πανεπιστημιακοί καθηγητές, επιχειρηματίες, ιδιωτικοί αλλά και δημόσιοι υπάλληλοι που θέλουν να προσφέρουν σε ένα κράτος αξιοκρατίας και προόδου, αγρότες, επιστήμονες, φοιτητές και άνεργοι – γιατί η κρίση μας έχει χτυπήσει όλους. Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί και ούτε θέλουμε να γίνουμε. Γι΄ αυτό και στις θέσεις μας υποστηρίζουμε τρεις, το πολύ, θητείες σε αιρετό αξίωμα. Εκπροσωπούμε τον κοινό νου, αυτόν τον μεγάλο άγνωστο της πολιτικής. Δεν έχουμε σχέση με την κομματική Μαφία και με τις δήθεν ιδεολογικές ταμπέλες. 
Η «Δημιουργία, ξανά!» είναι ένα κόμμα συναισθηματικού ορθολογισμού. Ξέρουμε να αναλαμβάνουμε δύσκολα έργα που απαιτούν ιδιαίτερη τεχνογνωσία, αλλά ξέρουμε και να εμπνέουμε ανθρώπους. Κυρίως ξέρουμε ότι κάθε πολιτική απόφαση αφορά ζωές. Οι «επαγγελματίες» το μόνο που προσέφεραν στην Ελλάδα ήταν μια εθνική τραγωδία και 1800 αυτοκτονίες τα τελευταία δύο χρόνια. 
Στην Ελλάδα, που χτίζουμε, ο υπεύθυνος πολίτης έχει κεντρικό ρόλο. Υπεύθυνη πολιτική χωρίς υπεύθυνους πολίτες δεν γίνεται. Κι ο υπεύθυνος πολίτης δεν χρειάζεται έτοιμες λύσεις – ξέρει πού να ψάξει τι να βρει και τι θα κάνει στην κάλπη. Αρκεί να πάει!https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif


Όποιος ενδιαφέρεται για πρόσωπα, βιογραφικά, θέσεις και ρόλους μπορεί να τα βρει όλα στο site www.dimiourgiaxana.gr στην ενότητα ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να πάρει τηλεφωνώντας στο 211 800 5665. 
Πηγή: enikolopoulou.gr

Paulitos