Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Άγρια κόντρα Διαμαντάκου – Ρήγα



Νέα κόντρα ξέσπασε στην ελληνική showbiz ανάμεσα στην Πόπη Διαμαντάκου και τον Αλέξανδρο Ρήγα.
Αφορμή στάθηκε μια κριτική που έγραψε στη στήλη της στα Νέα η κα Διαμαντάκου και με την οποία «έθαβε» κυριολεκτικά το νέο σήριαλ του Αλέξανδρου Ρήγα «Το αμάρτημα της μητρός μου».

«Ένα παλιό σενάριο από ασπρόμαυρη ελληνική κωμωδία πασπαλισμένο με ολίγον από πάλη των τάξεων, υποτίθεται προς εκσυγχρονισμό του, ρόλοι – κλισέ από διάφορα σίριαλ με τους ίδιους ακριβώς ηθοποιούς, όσο για τους τελευταίους δεν παίζουν, ουρλιάζουν και χειρονομούν σαν νήπια σε διάλειμμα παιδικού σταθμού. Αυτά δυστυχώς είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς «Το Αμάρτημα της μητρός μου» με την υπογραφή του Αλέξανδρου Ρήγα», γράφει η Πόπη Διαμαντάκου.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, κάνει λόγο για πρόχειρη δουλειά με αρκετά κλισέ και… ασυναρτησίες.

«Ολόκληρα τα επεισόδια μοιάζουν με συρραφές από πλήθος κινηματογραφικά και τηλεοπτικά κλισέ, με υποτυπώδη σύνδεση μεταξύ τους, ενώ τα λογικά άλματα και οι ασυναρτησίες του σεναρίου θα το έκαναν σε κανονικές συνθήκες τηλεόρασης ακατάλληλο για προβολή» ,υποστηρίζει.


Τι απάντησε ο Αλέξανδρος Ρήγας στα όσα γράφει η Πόπη Διαμαντάκου; 

«Δεν γνωρίζω τι έχει γράψει η κυρία Διαμαντάκου και δεν με ενδιαφέρει να μάθω. Δεν απαντάω σε κριτικές, έχω σοβαρότερη δουλειά, πάω στο γύρισμά μου. Ο καθένας έχει την άποψή του», είπε ο σεναριογράφος, δείχνοντας ότι δε θέλει να δώσει καμία συνέχεια στο θέμα.
Πηγή: star.gr
Paulitos