Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Να και κάτι που δεν ήξερες για την ημέρα που γεννήθηκες



Θα εκπλαγείς μόλις το διαβάσεις!

Η ημέρα που γεννήθηκες είναι άκρως αποκαλυπτική, για να μην πούμε «υπεύθυνη» για αρκετά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου που μέχρι στιγμής μπορεί να μην γνώριζες καν. Εμείς, λοιπόν, θα σου φανερώσουμε κάτι που δεν ήξερες και σε αφορά. Διάβασε και θα καταλάβεις:
Αν γεννήθηκες Δευτέρα
Κάνεις τα πάντα για να είσαι σίγουρος ότι οι άλλοι γύρω σου είναι στα καλύτερά τους και ζουν ευτυχισμένοι. Ακριβώς γι’  αυτό, ξέρεις ότι πολύ έχεις πάρα πολλά να κάνεις…
Αν γεννήθηκες Τρίτη
Δεν σε σταματά τίποτα, αν θελήσεις κάτι πολύ. Θέτεις πολλούς στόχους στην ζωή σου, αλλά όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως εσύ επιθυμείς, γίνεσαι ανυπόμονος και λίγο… εκνευριστικός.
Αν γεννήθηκες Τετάρτη
Είναι γνωστό ότι κάνεις πολλές ερωτήσεις, επειδή θέλεις απλά να ξέρεις γιατί γίνεται ό,τι γίνεται. Δεν αφήνεις και πολλά πράγματα να σε καταβάλουν και αυτό είναι κάτι που οι άλλοι θαυμάζουν σε σένα.
Αν γεννήθηκες Πέμπτη
Πάντα συμπεριφέρεσαι στους άλλους, όπως θα ήθελες να σου συμπεριφέρονται. Αυτό σε κάνει κοινωνικό και έχεις πολλούς φίλους. Όλοι σε αγαπούν από το πρώτο λεπτό που θα σε γνωρίσουν.
Αν γεννήθηκες Παρασκευή
Είσαι γνωστός για τη δημιουργικότητά σου. Όταν κάτι δεν γίνεται όπως το θες, ξέρεις πώς να το προσπερνάς και να προχωράς, αντί να κάθεσαι και να κλαίγεσαι. Δεν το αφήνεις να σε καταβάλει.
Αν γεννήθηκες Σάββατο
Είσαι άψογος στο να διαχειρίζεσαι τον χρόνο σου. Ξέρεις ότι μπορείς να βασίζεσαι στον εαυτό σου. Το ίδιο όμως δεν ισχύει και για τους γύρω σου… Μάλλον περιτριγυρίζεσαι από άτομα που δεν έχουν την ικανότητα να σε στηρίξουν.
Αν γεννήθηκες Κυριακή
Είσαι εσωστρεφής. Προτιμάς να μένεις στο σπίτι σου παρά να βγαίνεις έξω. Γενικά, κρατάς πράγματα για τον εαυτό σου γιατί φοβάσαι ότι οι άλλοι μπορεί να εκμεταλλευτούν την καλή σου καρδιά και τότε ίσως χρειαστεί να δείξεις τον κακό σου εαυτό… (astrology.gr)