Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ο Πάγκαλος εξυμνεί τον Άδωνι!!!


To νέο κυβερνητικό σχήμα σχολίασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, εκτιμώντας ότι μπορεί η κυβέρνηση να εξαντλήσει την τετραετία... με εντολή γιατρού!!!


Συγκεκριμένα για τον απερχόμενο υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης , είπε χαρακτηριστικά ότι "ο κύριος Μανιτάκης δεν ήθελε να «σπάσει» τίποτα. Δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα συγκεκριμένο στη ζωή του". "Δίδασκε ο άνθρωπος, καλός δάσκαλος ξέρω ότι ήταν, εν πάση περιπτώσει ο άνθρωπος αυτός δεν έχει κάνει τίποτα στη ζωή του. Έφτασε 60 ετών και δεν μετακίνησε μια πέτρα από μια άλλη πέτρα. Μπορεί να έχει κανένα μποστάνι, να το καλλιεργεί. Και αυτόν τον κάνεις υπουργό;", επεσήμανε μιλώντας στο Bήμα Fm.
Καυστικό ήταν το σχόλιό του κ. Πάγκαλου και για την αλλαγή σκυτάλης στο υπουργείο Εξωτερικών..."Έχω την εντύπωση ότι ο κύριος Αβραμόπουλος έχει επιδείξει μεγάλη δυνατότητα συνεννόησης και συνύπαρξης με τους αντιπάλους του. Πιστεύω ότι ο κ. Βενιζέλος  έχει την εμβέλεια και το διεθνές μέγεθος, που χρειάζεται να αποκτήσει-γιατί δεν το έχει αυτή τη στιγμή- ώστε να μπορεί να κοιτάξει τα γαλλικά του", ανέφερε.
Αντίθετα μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Άδωνι Γεωργιάδη. "Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ως Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, υπήρξε μια έκπληξη για μένα και δε διστάζω να πω ότι είναι ο καλύτερος Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας που πέρασε από το υπουργείο αυτό, ίσως μαζί με τον αείμνηστο  Γιώργο Κατσιφάρα. Απέδειξε ότι είναι ικανός να χειρίζεται ένα Υπουργείο και με κάνει να σκέφτομαι ότι είναι σωστό το ότι η πολιτική είναι τέχνη και όχι επιστήμη", είπε.
Για τον Πάνο Παναγιωτόπουλο
"Δηλαδή, ο Παναγιωτόπουλος, ως υπουργός Πολιτισμού είναι πιο ακατάλληλος από κάποια ποσοστά Καραμανλή που ήταν στο Υπουργείο Πολιτισμού; Είναι δημοσιογράφος, αυτό έχει κάποια σχέση με τον πολιτισμό, είναι χρόνια στην πολιτική, έχει μεγάλη πολιτική πείρα, δεν τον βρίσκω ακαταλληλότερο από άλλους, που ήταν στο Υπουργείο κατά περιόδους", υπογράμμισε.
 Για την Φώφη Γεννηματά, είπε ότι "μια παρουσία των γυναικών στην Άμυνα έπρεπε να υπάρξει, για να δημιουργήσει αυτό που έχει εισαχθεί και σε άλλες προηγμένες χώρες, δηλαδή τη στρατιωτική θητεία των γυναικών.
Παράλληλα, ο κ. Πάγκαλος, ερωτηθείς εάν υπάρχει αξίωμα που να τον ενδιαφέρει, απάντησε: "Δεν μπορώ να πω ότι έχουν πάψει να με ενδιαφέρουν, έχω ένα αξίωμα που με ενδιαφέρει, αλλά πρέπει να το αποκλείσω: αυτό του Αρχιεπισκόπου".

Ενώ αναφέρθηκε και στην οικογενειοκρατία στη βουλή: "Ωραία είναι, όλοι οι γιοι και οι κόρες αποκαθίστανται. "Όταν μπαίνει, λέει, η κόρη του Μητσοτάκη στη βουλή, είναι νεοπλουτισμός και οικογενειοκρατία, όταν μπαίνει η κόρη του Κωνσταντόπουλου, είναι σοσιαλισμός"… (enikos)