Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

XL deal:11.900.000 πούλησε το σπίτι της η Βανδή!!!



Πρόκειται ασφαλώς για το deal της χρονιάς! Αυτό που πέτυχε η Βανδή με την πώληση της φοβερής μονοκατοικίας που είχε στην Κηφισιά. Δεν ίσχυαν...

ούτε τα 7 εκατομμύρια που γράψαμε εμείς την προηγούμενη εβδομάδα ούτε τα 4-5 όπως είχε γραφτεί παλαιότερα, ούτε τα διάφορα άλλα σενάρια που είχαν ακουστεί. Η Δέσποινα Μαλέα (Βανδή), όπως αναγράφεται στο συμβόλαιο της αγοραπωλησίας, πούλησε το πανέμορφο σπίτι της για 11.900.000 ευρώ και πρόκειται μακράν για το καλύτερο ποσό που θα μπορούσε να πετύχει για το συγκεκριμένο σπίτι και τη συγκεκριμένη τοποθεσία.
Ποιος πήρε όμως το «παλάτι» της Δέσποινας και ποιος «έχωσε» το συγκεκριμένο ποσό; Η Ισαβέλλα Μερσέντες Ντασίλβα Φεγιό, πρέσβειρα της Δημοκρατίας της Αγκόλας στην Ελλάδα, όσο κι αν φαίνεται περίεργο! 
Η κυρία Ισαβέλλα, λοιπόν, πλήρωσε για λογαριασμό της -ή αν θέλετε για λογαριασμό της αφρικανικής Αγκόλας- το μυθικό ποσό, προκειμένου το «παλάτι» να μεταμορφωθεί σε Πρεσβεία της Αγκόλας ή σε πρεσβευτική κατοικία της Ισαβέλλας Μερσέντες Ντασίλβα Φεγιό. 
Μέχρι εδώ όλα καλά! Έλα, όμως, που το θέμα πήρε διαστάσεις σκανδάλου στην Πρεσβεία της Αγκόλας με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας μίνι εμφύλιος για το «τίμημα» που πλήρωσε η Ισαβέλλα Μερσέντες εκ μέρους της Δημοκρατίας της Αγκόλας! Η αντικειμενική αξία του συγκεκριμένου σπιτιού και του οικοπέδου ανέρχεται στα 2.118.025 ευρώ, άρα η αγαπητή πρέσβειρα πλήρωσε την αξία του ακινήτου 5 φορές πάνω από την πραγματική! 
Αυτό από μόνο του έχει προκαλέσει αίσθηση, σούσουρο και ψιθύρους που φτάνουν από την Πρεσβεία της Αγκόλας στη Φιλοθέη μέχρι τη μακρινή αφρικανική Αγκόλα των 12 εκατομμυρίων, που συνορεύει με το γνωστό Κονγκό. Τα χαρτιά πηγαίνουν και έρχονται και έχουν αρχίσει να γίνονται φέιγ βολάν από αυτούς στους οποίους δεν άρεσε η αγοραπωλησία. 
Αυτό, φυσικά, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη Δέσποινα Βανδή και με τον Ντέμη Νικολαΐδη που πέτυχαν ένα από τα καλύτερα deals με βάση τα σημερινά δεδομένα της Ελλάδας και της οικονομίας. Είναι ίσως η μεγαλύτερη απόδειξη ότι όταν έχεις υπομονή και περιμένεις στο τέλος ανταμείβεσαι. 
Η Δέσποινα Βανδή για το συγκεκριμένο σπίτι είχε προτάσεις πώλησης κοντά στο ποσό της αντικειμενικής αξίας και λίγο παραπάνω. Η οικογένεια Βανδή-Νικολαΐδη ήθελε να πουλήσει το σπίτι για να μπορέσει να πάρει οικονομική ανάσα αλλά και για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με μια καινούρια κατοικία στην παραλιακή. 
Δέσποινα και Ντέμης είχαν αποταθεί σε φιλικά τους πρόσωπα αλλά και σε έμπιστους κτηματομεσίτες για να φέρουν το δυνατότερο καλό αποτέλεσμα και να που τελικά τα κατάφεραν. Σχεδόν 12 εκατομμύρια ευρώ δεν είναι και λίγα! Τους ευχόμαστε «σε καλή μεριά τα χρήματα» και στην κυρία Ισαβέλλα Μερσέντες Ντασίλβα Φεγιό «καλορίζικο το “παλάτι” και καλά ξεμπερδέματα». (news24gr)