Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ο TRAGIC… ΚΑΖΑΜΙΑΣ του 2013!!!



Αρχιμηνιά και αρχή χρονιά, γιατί μας κάνεις ζητιάνους βρε Σαμαρά, κι αρχή καλός μας χρόνος, ο Στουρνάρας πάει να μας στείλει στον αγύριστο με ένα πόνο!
Πάει και τούτος ο μισθός, έφυγε από δίπλα μας και ο φραγκάτος πολιτικός… και κλαίει μαζί μας ο Παντελίδης ο τραγουδοποιός!!!


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Η ελληνική κυβέρνηση, πρωτοτυπεί! Οι μισθοδοσία πλέον στο δημόσιο θα γίνεται υπό μορφή ζητιανιάς! Παράλληλα, για ενίσχυση των εσόδων του κράτους καλούνται οι κάτοχοι των οικιακών συσκευών να πληρώσουν τέλη...

παρκαρίσματος και λειτουργίας,  για τα έτη 2014, 2015 και 2016 έως τα τέλη του μήνα. Όσοι ισχυριστούν ότι τρώνε σε σκευάσματα μιας χρήσης, θα συλληφθούν και θα πληρώσουν  πρόστιμο της τάξεως των 1000 ευρώ, γιατί τόσα τους λείπουν!
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Από την πρώτη του μήνα, με υπουργική απόφαση, όλοι οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι πολύτεκνοι και οι ανάπηροι, θα πρέπει να κυκλοφορούν με εμφάνιση που να δηλώνει την κατηγορία που ανήκουν! Ο Γαβαλάς με τη σύμφωνη γνώμη του Λαυρεντιάδη και του Τσοχατζόπουλου πήρε την ανάθεση του έργου για το ράψιμο των στολών… ως δώρο για τις υπηρεσίες της «νοσοκόμας» που τους προσφέρει…
ΜΑΡΤΙΟΣ
Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου… πέφτει θύμα της άφιξης του Γιωργάκη στην Αθήνα ως «μεσσία» και όπως είναι φυσικό, όλοι κλειδώνονται στα σπίτια τους!
Οι πρώτες επενδύσεις φτάνουν στην Ελλάδα… μέσω Λαμίας, προς το τέλος του μήνα, με τον κόσμο να βγαίνει στους δρόμους για να τις προϋπαντήσει!  Ο βασικός μισθός του σπουδαγμένου ειδικευόμενου εργάτη κλειδώνει στα 200 ευρώ και δεν είναι λίγοι εκείνοι που βάζουν τα πτυχία τους, στον πισινό τους!

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Στα Σάλωνα… σφάζανε αρνιά και τώρα περιστέρια!  Χάθηκαν τα πουλιά από τον ουρανό της χώρας μέσα σ’ ένα μήνα… με την πείνα που έχει πέσει, αλλά και για να γιορτάσει ο κοσμάκης το Πάσχα, τηρώντας το έθιμο της σούβλας! Όσο για τ’ αυγά, όλα πλέον βάφονται με πορδές…
ΜΑΪΟΣ
Πρωτομαγιά και πλήθος κόσμου φτάνει στην Ελλάδα για να δει πως γιορτάζουν τώρα οι μαλάκες! Το Ελευθέριος Βενιζέλος αδυνατεί να υποδεχθεί τους τουρίστες και το λιμάνι του Πειραιά κατεβάζει ρολά… μη μπορώντας και αυτό να υποδεχθεί πλέον ούτε ψαροκάικο! Ο Σαμαράς είχε δίκιο. Η ανάπτυξη και η άνθιση του τουρισμού, ήταν θέμα χρόνου…
Η φωτογραφία με τον Έλληνα απεργό με το αγγούρι στο χέρι, κάνει το γύρο του κόσμου. Η Κεφαλογιάννη θέλοντας να καρπωθεί αυτή την επιτυχία, στήνει το άγαλμα του απεργού έξω από τη Βουλή… και σπάει ταμεία. Μέχρι και από το Μπαγκλαντές φτάνουν τουρίστες… για να φωτογραφηθούν δίπλα του!
ΙΟΥΝΙΟΣ
Με εντολή Στουρνάρα όποιος Έλληνας κάνει το λάθος, μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς και κρύψει στο σπίτι του μαθητή, στερώντας από το κράτος τα έσοδα ενός επαίτη, θα τιμωρείτε με πρόστιμο 1200 ευρώ… αφού τόσο πιστεύει ότι βγάζουν το μήνα τα παιδιά των φαναριών…

ΙΟΥΛΙΟΣ
Ο καύσωνας δείχνει τα δόντια του με το καλημέρα και οι πολίτες αυτής της χώρας, ανοίγουν τα πόδια διάπλατα για να δροσιστούν, καθώς η ΔΕΗ έκανε αύξηση στα τιμολόγια μέσα σε μια νύχτα 69%! Ο Πάγκαλος φορώντας μποξεράκι… πάει για μπάνιο στην πισίνα του Κορυδαλλού… και απολαμβάνει το φρέντο του με τον Άκη και τον Παπακωσταντίνου, από τα χεράκια του Γιωργάκη, που δέχτηκε την τιμητική διάκριση από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και δηλώνει πλέον μόνιμος κάτοικος Κορυδαλλού!
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Η Παναγία, κάνει το θαύμα της και ο Τσίπρας φεύγει για Σεϋχέλλες με το Μιχαλολιάκο να σηκώνει το λάβαρο της επανάστασης και να μαζεύει ψήφους από εκκλησίες και νοσοκομεία, εκεί που ο κόσμος έχει εναποθέσει τις τελευταίες του ελπίδες!
Ο Ερμής Πλατάνου μετά από κλήρωση, παίρνει τη θέση του Παναθηναϊκού και ξεκινάει τους αγώνες για το ΟΥΕΦΑ, με προπονητή το Φερέιρα και αρχηγό τον Κατσουράνη…  
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Αρχίζει η νέα σχολική χρονιά, από το σπίτι, μέσω ιντερνέτ,  με τους εκπαιδευτικούς να καταθέτουν τα πτυχία τους, μετά και την ανάληψη του υπουργείου Παιδείας από τον Άδωνη Γεωργιάδη… που παράλληλα διδάσκει μετά την εβδόμη βραδινή, όπου βρεθεί και όπου σταθεί, ως γκεστ σταρ!

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Το μεγάλο «ΟΧΙ»… του Βενιζέλου να γίνει πρωθυπουργός της χώρας, αν και είχε κερδίσει σε μια πολύωρη παρτίδα «μπιρίμπας»… με τον Αντωνάκη, που ήδη έχει κουραστεί. «ΟΧΙ» όμως και από τον Κουβέλη που μετράει τα ένσημα… μήπως και συνταξιοδοτηθεί!
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Το Πολυτεχνείο… σφραγίζεται! Η Πάολα με μια ντουντούκα βγαίνει στους δρόμους και τραγουδάει απευθυνόμενη σε όλους εμάς:
«Είχες μια ευκαιρία
την άφησες να φύγει
όταν μια πόρτα κλείνει
μια άλλη πάντα ανοίγει…

Είχες μια ευκαιρία
να πάρεις την εξουσία
αλλά εσύ λεβέντη μου
το έπαιζες τόλμη και γοητεία!

Ένα και δύο πηδάω τα κόμματα
μ’ αυτά τα κόμματα σταματημό δεν έχουν…
δύο και τρία σου λέω αντίσταση,
ρε φίλε Έλληνα για πιο ψηλά σε έχω!

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Το ΣΔΟΕ σε συνεργασία με τον Ιερώνυμο… μαζί με τη «Φωνή Του Κυρίου» δίνει και ένα κουπόνι στον κόσμο, μέρισμα από τις κατασχέσεις των «υπουργών» που έπεσαν στη φάκα! Λεφτά υπήρχαν… αλλά τα είχαν τα λαμόγια της πολιτικής!
Άντε… και του χρόνου, αδέρφια!