Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020

«Όλοι Μαζί Μπορούμε»… και συγκεντρώνει σχολικά είδη

 


Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου έξω από το δημαρχείο…

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και το Σώμα Εθελοντών του, ενώνουν τις δυνάμεις τους με 60 δήμους της Αττικής και συμμετέχουν στην δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συγκεντρώνοντας σχολικά είδη για τα παιδιά των οικογενειών που το έχουν ανάγκη, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου από τις 10.00 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι έξω από το δημαρχείο της πόλης (Στ. Καραγιώργη 2 & Μαρ. Αντύπα).

Τις δωρεές των πολιτών θα τις παραλάβει η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, η οποία, στην συνέχεια, θα τις διανείμει στις οικογένειες του Ηρακλείου οι οποίες είναι δικαιούχοι των προγραμμάτων της. Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν. Τις προσφορές θα συγκεντρώσουν οι Εθελοντές του Δήμου.

«Ας στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, ας μην αφήσουμε κανένα παιδί να νιώσει μειονεκτικά στο σχολείο. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής μέσα από τις Κοινωνικές του Δομές βάζει όλες του τις δυνάμεις για να συνδράμει στους συμπολίτες μας που χρειάζονται την βοήθειά μας. Όλοι Μαζί, όμως, Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα…», το μήνυμα της αντιδημάρχου, Δέσποινας Αϊβατζίδου – Ποριώτου.