Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση ζητάνε οι διαρρήκτες της χώρας…



Να συμπεριληφθούν στα μέτρα στήριξης της...
κυβέρνησης για τους ελεύθερους επαγγελματίες ζητάει με κατεπείγουσα επιστολή της η ένωση διαρρηκτών της χώρας «Ρ.Ι.ΦΙ.ΦΙ», όπως έγινε γνωστό σήμερα.
Στην επιστολή τους, οι διαρρήκτες κάνουν λόγο για κάθετη πτώση του τζίρου τους, τονίζοντας ότι ο κλάδος απειλείται με οικονομική καταστροφή λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος της ένωσης περιέγραψε την κατάσταση στον χώρο ως τραγική: «Λόγω της καραντίνας δεν μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Κατ’αρχήν, όλος ο κόσμος είναι σπίτι του. Κι αν μπούμε σε κάποιο σπίτι, καραδοκεί ο κίνδυνος μόλυνσης παρότι εμείς πρώτοι φορέσαμε μάσκες και πριν από την καραντίνα» επεσήμανε.
«Έχει πέσει τόσο πολύ η δουλειά που τις προάλλες ένας συνάδελφος που βγήκε με sms για ατομική άσκηση έπεσε θύμα ληστείας λίγα μέτρα από το σπίτι του από άλλο συνάδελφο. Ληστής να ληστεύει ληστή, πού ακούστηκε. Φοβόμαστε πλέον να κυκλοφορήσουμε.»
«Ζητάμε από την κυβέρνηση να σκύψει πάνω από το πρόβλημα μας και να μας εντάξει στο επίδομα. Εδώ ζήτησαν οι παπάδες. Ένσημα δεν έχουμε, αν δεν δουλέψουμε τι θα κάνουμε; Κλέφτες θα γίνουμε; Αφού είμαστε ήδη» κατέληξε… (tovatraxi.com)