Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019

«Το Τελευταίο Ρόδο» Dance Theater Group SimplegmaΘέατρο OLVIO, 3, 10 και 17 Φεβρουαρίου στις 21:30

Το έργο μας βασίζεται στην ζωή μιας γυναίκας , κάθε γυναίκας στο έργο μας της Ρόουζ (Rose).Οι δυσκολίες, οι προβληματισμοί, οι συγκρούσεις που αρχίζουν από την εφηβεία, την ενηλικίωση μέχρι και την ολοκλήρωση της, διαδραματίζονται επί σκηνής.
Η κατανόηση και η προσαρμογή ή όχι στα υπάρχοντα δεδομένα της οικογένειας, φιλικού περίγυρου, επαγγελματικού προσανατολισμού κ.α. διαμορφώνουν και προσδιορίζουν την ίδια σαν άτομο, σαν χαρακτήρα. Η συναισθηματική υποστήριξη όταν υπάρχει βοηθά στην ενδυνάμωσή της.
Ο μιμητισμός των προτύπων που της προβάλλονται μέσα στην πορεία της, την διαμορφώνουν ή έστω προσπαθούν. Μέσα από συνεχείς συγκρούσεις (οικογένεια, σχέσεις, επάγγελμα, κοινωνικός περίγυρος) η πρωταγωνίστρια μας καλείται να αποφασίσει εάν θα παραμείνει δυνατή με τις δικές της απόψεις ή θα ακολουθήσει κι αυτή τον δρόμο του Συνόλου. Εάν θα ξεπουλήσει και το τελευταίο καλό (The Last Rose) που έχει μέσα της ή όχι.

Χορογραφία: Σμαρώ Κεπαπτσόγλου
Επιμέλεια Κειμένων - Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Χασιαπέτης
Μουσική Επιμέλεια: Λουκία Γκαρδιακού
Φωτογραφία: Αντώνης Τασσόπουλος
Βίντεο: Μαρίνα Λεοντάρη
Ενδυματολόγος: Νεκταρία Συρίγου
Ηχολήπτης: Tάσος Δράζιος
Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις: Άντζυ Νομικού (A- priori) Υπεύθυνη Marketing: Μάρι Μπενοπούλου
Παραγωγή: Step Dance Studios

Χορευτές: Άρτεμις Δανούση, Αυγουστίνος Φιτιλής, Βασιλική Καραντώνη, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Παπανικολάου, Νικόλ Καφετζοπούλου, Ραφαέλα Κότσελα

Ηθοποιός: Ελένη Γκιούρα (Αφήγηση) Μουσικοί: Λουκία Γκαρδιακού (Πιάνο), Κωνσταντίνος Χριστοδούλου (Πιάνο), Bianca Scabellone (Τσέλο), Κλειώ Δερτιλή (Κρουστά), Μελίνα Ντελίκου (Βιολί), Μαντώ Κάτσικα (Τραγούδι)

Διάρκεια παράστασης: 63 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Τιμές εισιτηρίων
Γενική είσοδος : 12 ευρώ
Για άνεργους, Α.Μ.Ε.Α., φοιτητές, γκρουπ : 9 ευρώ
Προπώληση: www.viva.gr, θέατρο OLVIO

Θέατρο OLVIO|Φαλαισίoυ 7| Βοτανικός| 210 341 4118
Κυριακές 3, 10, 17 Φεβρουαρίου 21:30