Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

«Καταπληκτική μαμά: Πρακτικές συμβουλές για μαμάδες με παιδιά 3-6 ετών»… στο γραφείο της Κάλλης



Πόσες φορές έχουμε ξεπεράσει τα όρια μας, έχουμε βγει...
εκτός εαυτού, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και λέμε ως εδώ… Τα μικρά μας μας έχουν βγάλει από τα ρούχα μας, για χίλιους δυο  λόγους.
Η ∆ρ Λίζα Βάρβογλη, Ph.D., ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, είναι η συγγραφέας μια σειράς βιβλίων που πραγματικά λύνουν τα χέρια των ταλαιπωρημένων μαμάδων!!! Στα χέρια μου βρέθηκε το δεύτερο κατά ηλικιακή σειρά βιβλίο της «Καταπληκτική μαμά: Πρακτικές συμβουλές για μαμάδες με παιδιά 3-6 ετών» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «mamaya»,όπως και η άλλη σειρά, Καταπληκτική μαμά με παιδιά 1-3, 6-9 και 9-12 ετών.
Είναι το παιδί σας 3-6 ετών; Θέλετε να αντιμετωπίσετε με πρακτικό και επιστημονικό τρόπο τις προκλήσεις αυτής της ηλικίας; Αυτό το βιβλίο είναι για εσάς! Κρατάτε στα χέρια σας έναν πρακτικό οδηγό που μέσα από αληθινά παραδείγματα και απλές, εφαρμόσιμές συμβουλές θα σας δείξει:
Α) Πώς να επενδύσετε στον εαυτό σας και να γίνετε μια καταπληκτική μαμά.
Β)  Πώς να θέσετε τις βάσεις της καλής επικοινωνίας και μιας ζεστής σχέσης με το παιδί σας.
Μέσα από παραδείγματα που συναντάμε στην καθημερινότητά μας, μας δίνει λύσεις για ότι μπορεί να χρειαστεί μια μαμά που έχει παιδί σ΄ αυτή την ηλικία. Όπως προβλήματα ύπνου, ενούρησης/ενκόπρισης, φαγητού. Επιθετικότητα και ξεσπάσματα θυμού και κακής συμπεριφοράς. Ασταμάτητη γκρίνια. Ζήλια και ανταγωνισμός, καβγάδες ανάμεσα στα αδέλφια. Προσαρμογή στο σχολικό περιβάλλον: Παιδικός σταθμός, Προνήπια, Νήπια. Σχολικός εκφοβισμός. Προβλήματα με το φαγητό.
Όλα αυτά μπορούν να λυθούν ανακαλύπτοντας τον εαυτό σας, ξεπερνώντας το στρες της καθημερινότητας, διαχειρίζονται το θυμό σας, ξεκλειδώνοντας τον εαυτό σας, φροντίζοντάς τον… Όχι δεν είναι μόνο στη θεωρία, η ∆ρ Λίζα Βάρβογλη θα σας βοηθήσει να τα καταφέρετε διαβάζοντας το.
Απλός λόγος, κατανοητά παραδείγματα, εύκολη τρόποι αντιμετώπισης, ένα βιβλίο εγχειρίδιο για όλες τις μαμάδες...
Το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΑΜΑ είναι βασισμένο σε περισσότερες από 10.000 ώρες κλινικής εμπειρίας της γνωστής ψυχολόγου-ψυχοθεραπεύτριας ∆ρ Λίζα Βάρβογλη σε συνεδρίες ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής με παιδιά, γονείς και ενήλικες, στο νοσοκομείο Children’s Hospital του Harvard και σε παιδιατρικές κλινικές και σχολεία σε Ελλάδα και Αμερική.

Καλλιόπη Γραμμένου
by Aylogyros news