Καλοκαίρι χωρίς
τηγανιτή πατάτα γίνεται; Δεν γίνεται...
Όμως με τη μυρωδιά από το τηγανιτό λάδι
τι γίνεται; Μια ενοχλητική μυρωδιά, που όλοι θέλουμε να εξαφανίσουμε από το
σπίτι.
Δείτε μερικά κόλπα από
τις παλιές νοικοκυρές για να νικήσετε τη μυρωδιά, και να απολαύσετε ανενόχλητοι
το φαγητό σας:
Ø
Μετά το τηγάνισμα, βράσε σε ένα κατσαρολάκι νερό με κανέλα.
Άφησε το να βράσει και άσε ανοιχτή τη κατσαρόλα, όλο το βράδυ. Η κανέλα θα
αφήνει έλαια όλη τη νύχτα.
Ø
Πάνω στο μάτι που τηγάνισε μετά από λίγη ώρα, βάλε σε αλουμινόχαρτο
ξύσμα λεμονιού και άστο να εξατμιστούν τα έλαιά του.
Ø
Βράσε τις φλούδες της πατάτας, μαζί με λάιμ, και τοποθέτησε
το νερό που προέκυψε σε διάφορα σημεία μέσα στο σπίτι.
Ø
Έλαια γαρυφάλλου σε λάμπες, και σε μερικά που τα χτυπάει ο
ήλιος. Θα μυρίσει όλο το σπίτι γαρύφαλλο.
Ø
Φτιάξε μείγμα βασιλικού με νερό και ψέκασε σε κάθε γωνία μέσα
στο σπίτι… (e-radio.gr)