Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΟΝΕΙΣ! Κυκλοφορούν ημιφορτηγάκια που "φορτώνουν ελληνάκια"...


Η εγκληματικότητα στην Ελλάδα έχει φτάσει σε επίπεδα και ποσοστά...
που ποτέ άλλοτε στο παρελθόν δεν είχε. Τα θύματα πολλά και ανάμεσα τους για άλλη μια φορά μικρά παιδιά.
Πιο συγκεκριμένα, στην Πάτρα οι γονείς ζουν με το φόβο μήπως μέλη εγκληματικής οργάνωσης με στόχο ανήλικα ελληνάκια, αρπάξουν κυριολεκτικά τα παιδιά μέσα από τα χέρια τους. Έχει συσταθεί οργάνωση με άρρωστα σχέδια καθώς κλέβουν ανήλικα και τα βάζουν να δουλεύουν ως επαίτες σε σημεία της Αθήνας. 
Αναλυτικότερα, το κύκλωμα παιδικής εκμετάλλευσης με ρίζες στα Βαλκάνια, φορτώνει τα παιδιά σε λευκές Mercedes ή ημιφορτηγά, τα μεταφέρει στην πρωτεύουσα και τα αναγκάζει να ζητιανεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Τα ανήλικα παραλαμβάνονται από αλλοδαπούς και δεν επιστρέφουν στην Πάτρα για τρεις με τέσσερις ημέρες τουλάχιστον. Ποια είναι η τύχη τους τις μέρες που "εργάζονται" στην Αθήνα; Άγνωστη.
Τραγικό το παράδειγμα ενός κοριτσιού 16 ετών και του αδερφού της 14 ετών που τη δεδομένη στιγμή είναι στην Αθήνα και δουλεύουν ως επαίτες μετά από κλείσιμο συμφωνίας των γονιών με το εν λόγω κύκλωμα.

Για το τέλος, ένας ανήλικος επαίτης μέσα σε ένα οχτάωρο μπορεί να βγάλει από 30 έως 200 ευρώ, με το 80% να πηγαίνει στην οργάνωση… (voicenews)