Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Η προφητεία του «γέροντα» Τερλέγκα!!!


Δεν είναι ο Όσιος Παΐσιος, αλλά αφού οι προβλέψεις είναι…
τσάμπα και θα κριθούν -στην περίπτωσή του- μετά από δέκα χρόνια, είπε κι εκείνος να κάνει μία…
Ο Βασίλης Τερλέγκας, βαθιά θρησκευόμενος και άνθρωπος με ευαισθησίες, δεν δίστασε να μοιραστεί τις δικές του προβλέψεις για τον κόσμο και την καταστροφή του, με όλους εμάς:
«Ο κάθε άνθρωπος έχει μέσα του το Θεό. Ο Θεός δεν είναι τυχαίο πράγμα. Και ειδικά ο δικός μας Χριστός, η Ορθοδοξία μας. Είμαι όλοι μαζί. Δεν είμαστε θρησκεία εμείς. Είμαστε μια εκκλησία. Ο Χριστός δεν σταυρώθηκε για πλάκα. Είχε δυο φύσεις. Όπως κι εμείς είμαστε δισυπόστατοι. Έχουμε τη λογική του μυαλού και τη λογική της καρδιάς μας. Η λογική της καρδιάς είναι του Θεού είπε ο πατέρας Παϊσιος. Όσο για το αν πιστεύω στο θεό… Ναι πιστεύω. Γιατί είναι το άκτιστο φως. Και το άκτιστο φως, σε όποια θρησκεία κι αν ανήκεις , είναι η αλήθεια» εξήγησε στο Χάι και συνέχισε:
«Ο πόλεμος πάντα υπήρχε. Ο δυτικόφερτος πολιτισμός, κατά τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό και άλλους, θα είναι η αιτία, αν καταφερθεί, να αλωθεί η ελληνική κουλτούρα. Δεν μπορώ να γίνω Ισπανός, Γερμανός που έχει άλλη κουλτούρα. Εμείς έχουμε αυτό. Προσπαθούν λοιπόν με κάθε τρόπο, δεν ξέρω για ποιο λόγο, να μας παγκοσμιοποιήσουνε για μια κυβέρνηση που όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτή η κυβέρνηση. Πιστεύω ότι ο ελληνισμός θ’ αντισταθεί και θα νικήσει γιατί έχει την ευλογία του Θεού».

Τέλος, ο Βασίλης Τερλάγκας έκανε την δική του προφητεία για την οικονομική κρίση: «Θα περάσουμε μια χοντρή δυσκολία για να βγούμε από το τούνελ. Δεν θέλω να φοβίσω τον κόσμο, αλλά θα περάσουμε μια δυσκολία. Είναι πολύ κοντά. Αλλά το 2024, θα έχουν τελειώσει όλα. Θα γίνουν πράγματα και θαύματα. Περίεργα πράγματα…» (press-news)