Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Γιατί αυτό το μωρό είναι περιτριγυρισμένο με σύριγγες;


Όσες γυναίκες έχουν ζήσει την επώδυνη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης...
είναι συχνά δύσκολο να την περιγράψουν με λόγια. Τώρα όμως δεν χρειάζεται γιατί αυτή η φωτογραφία τα λέει όλα.
Η εικόνα δημοσιεύτηκε στην σελίδα του Facebook του Ινστιτούτου Γονιμότητας Sher στην Αμερική και δείχνει ένα κοριτσάκι να περιβάλλεται από μια καρδιά που αποτελείται από εκατοντάδες σύριγγες και φιαλίδια τα οποία η μητέρα της χρησιμοποίησε κατά την προσπάθεια που έκανε να αποκτήσει παιδάκι με εξωσωματική γονιμοποίηση.
«Δείχνει τον αληθινό ορισμό της αγάπης που κατέληξε στη δημιουργία αυτού του πανέμορφου μωρού», γράφει η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.
Η γιατρός Γονιμότητας Molina Dayal δήλωσε στο ABC News ότι αυτές δεν ήταν όλες οι προμήθειες που χρησιμοποίησε η μητέρα, η οποία είχε ήδη περάσει από πολλαπλούς κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης κατά τη διάρκεια των σχεδόν δύο χρόνων που υποβάλλονταν σε εξωσωματική στο Ινστιτούτο Sher στο Σεντ Λούις.
Ακόμα, η μητέρα, Angela, παραδέχεται ότι το δύσκολο κομμάτι της όλης προσπάθειας δεν ήταν οι βελόνες αλλά η συναισθηματική πάλη και τα σκαμπανεβάσματα που πέρασε για να αποκτήσει το μωράκι της.
Αποδεικνύοντας ότι μια εικόνα αξίζει πολύ περισσότερο από χίλιες λέξεις, έτσι και αυτή έχει κοινοποιηθεί σχεδόν 3.000 φορές από τότε που δημοσιεύτηκε και έχει εμπνεύσει χιλιάδες γυναίκες να μιλήσουν για την υπογονιμότητα τους – λέγοντας δηλαδή πώς όλες αυτές οι σύριγγες άξιζαν τον κόπο.


Από την Αθανασιάδου Βιολέττα (baby)