Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Η βόμβα Καλάθη «έσκασε»… στον Παναθηναϊκό!!!


Η μεταγραφική κίνηση που όλοι περίμεναν από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, είναι γεγονός και προκαλεί θύελλα ενθουσιασμού στους φίλους του «τριφυλλιού»...

Ο Νικ Καλάθης είχε πει πως θα επιστρέψει στην Ευρώπη μόνο για λογαριασμό των «πρασίνων» κι αυτό έγινε πραγματικότητα. Ο Παναθηναϊκός έκανε το «μπαμ» που περίμεναν οι οπαδοί του, ανακοινώνοντας την απόκτηση του25χρονου διεθνούς γκαρντ για την επόμενη τριετία.
Ο Καλάθης μετά το 2012 και τη φυγή του για τη Λοκομοτίβ Κούμπαν συνέχισε στο ΝΒΑ και στους Γκρίζλις όμως είχε εδώ και μέρες κλείσει την πόρτα στην πρώην ομάδα του, που ενεργοποίησε από τη δική της πλευρά έναν όρο για νέο μονοετές συμβόλαιο έναντι 1,1 εκατ. δολαρίων.
Ο διεθνής πλέι μέικερ δεν ήταν ικανοποιημένος ούτε από τα χρήματα (έστω κι αν ήταν κατά περίπου 250.000 δολάρια αυξημένα σε σχέση με πέρσι), ούτε από το ρόλο του στο Μέμφις (υπάρχει ο βασικός Μάικ Κόνλεϊ και ο ίδιος λογιζόταν ξανά ως τρίτη λύση, πίσω και από τον Μπένο Ούντριχ που ανανέωσε), ωστόσο περίμενε μήπως βρεθεί κάποια άλλη ομάδα από το ΝΒΑ που να τον ικανοποιούσε αγωνιστικά και οικονομικά.

Οι Μάβερικς είχαν δείξει αρχικά ένα κάποιο ενδιαφέρον, αλλά τα ξημερώματα ολοκλήρωσαν τη συμφωνία τους με τον Ντερόν Γουίλιαμς και χάθηκε και αυτή η προοπτική. Έτσι επέλεξε τον Παναθηναϊκό, όπως είχε υποσχεθεί και γυρίζει σε γνώριμα λημέρια… (ienimerosi)