Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Ηθοποιοί - Σκηνοθέτες - Μουσικοί - Καλλιτέχνες γενικά...


Καλλιτέχνες όλου του κόσμου (σιγά υπερβολικέ) ενωθείτε!
Η παρούσα ομάδα δημιουργήθηκε από την ανάγκη να μαζευτεί όσο μεγαλύτερο μέρος της καλλιτεχνικής κοινότητας είναι εφικτό, μέσα σε ένα group με σκοπό...

την διαρκή ενημέρωση μεταξύ των Mελών που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά ή μη στο χώρο του θεάματος.
Οδηγίες λειτουργίας του group:
Για την καλύτερη λειτουργία της ομάδας και για να συνεχίσει αυτή να αποτελεί ένα ουσιαστικό και χρήσιμο εργαλείο σε όλους μας, είναι απαραίτητο να τηρούμε τα εξής:
- Στην ομάδα δημοσιεύουμε:
* Αγγελίες για castings - auditions, αναζήτηση μελών για μουσικά σχήματα, μαθήματα μουσικής κλπ., αναζήτηση συνεργασιών μεταξύ δημιουργών (πχ. σκηνοθέτες, παραγωγοί, στιχουργοί, συνθέτες), καθώς και άλλες αγγελίες που αφορούν συναφή επαγγέλματα (μακιγιέζ, σκηνογράφοι, ηχολήπτες, φωτιστές, κλπ.)
Επίσης γίνονται δεκτές δημοσιεύσεις του τύπου:
* Μουσικό υλικό (demos, live και studio ηχογραφήσεις, Youtube videos, νέες κυκλοφορίες τραγουδιών), καθώς και προσωπικές σελίδες (artist pages & fan clubs), εκδηλώσεις, σεμινάρια, μουσικά άρθρα και άλλες σχετικές ανακοινώσεις.
- Δεν πρέπει να γίνεται συχνή επανάληψη της ίδιας ανάρτησης (π.χ. το ίδιο post κάθε δύο μέρες).
- Δεν επιτρέπονται οι δημοσιεύσεις με άσχετο θέμα από τον καλλιτεχνικό χώρο, οι αγγελίες αγοραπωλησιών, διαφημίσεις για άλλες ομάδες/σελίδες και οι διάφορες αναρτήσεις που δεν περιλαμβάνονται στα παραπάνω! 
*Σε αντίθετη περίπτωση αυτές οι δημοσιεύσεις θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση!
- Τα φυσικά πρόσωπα (Μέλη) είναι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που κάνουν. Η ομάδα και οι εκάστοτε διαχειριστές δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων.
Με τις θερμότερες ευχαριστίες προς όλα τα Μέλη που συμμετέχουν ενεργά στην ομάδα με τις χρήσιμες και πολύ ενδιαφέρουσες αναρτήσεις, καλή συνέχεια σε όλους μας!

Φιλικά, εκ της Διαχείρισης