Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Σε γιατρό για… το σεξ ο Μαζωνάκης: τι αποκάλυψε ο ίδιος!!!


«Δεν δημιούργησα εγώ το μυστήριο γύρω από την προσωπική μου ζωή», δηλώνει ο Γιώργος Μαζωνάκης και αποκαλύπτει τα προσωπικά του, μεταξύ των οποίων και η επίσκεψή του σε...

ειδικούς για το σεξ!
Μάλλον ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν άκουσε την Θεοπούλα του «Πάρα Πέντε» που έλεγε «άντε καλέ, σιγά! Κόβεται το σεξ;» και πήγε στους ειδικούς:  «το σεξ είναι μια ανάγκη. Είναι όπως το φαγητό, δεν νομίζω ότι χορταίνεται. Μου το έχουν τεκμηριώσει και επιστήμονες γιατροί αυτό, όταν θέλησα να το ερευνήσω. Είχα και διάφορα ενοχικά θέματα με όλο αυτό το πράγμα. Γιατί να υπάρχει; Γιατί να το θέλουμε κάποιες φορές τόσο πολύ; Τόσα γιατί!».

«Δεν νομίζω ότι φρόντισα να δημιουργήσω κάποιο μυστήριο γύρω από την προσωπική μου ζωή. Τα μυστήρια τα δημιουργούν τα media κάποιες φορές, αλλά δεν το κακολογώ, ο καθένας κάνει την δουλειά του. Από την άλλη, δεν θα με πείσει κανείς να φωτογραφηθώ σε ιδιωτικές στιγμές για να λυθούν τα μυστήρια», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιώργος και… αποφεύγει να απαντήσει ξεκάθαρα όταν τον ρωτούν αν είναι ή όχι σε σχέση! (star)