Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Ο Παντελίδης έβαλε φωτιά στην Κουρούτα και αγάπησε στην Ολυμπία!!! (foto)


«Είχα κάποτε μια αγάπη…» ξεκίνησε να τραγουδά ο Παντελής Παντελίδης και εκμυστηρεύτηκε μπροστά σε χιλιάδες θαμώνες στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας πως...

κάποτε «αγάπησε» στην Αρχαία Ολυμπία. Ο δημοφιλής τραγουδιστής στη συναυλία που έβαλε φωτιά στη νυχτερινή ζωή της Ηλείας το βράδυ του Σαββάτου (9/8) αποκάλυψε τη σχέση του με την Ηλεία και έμεινε έκθαμβος με το κοινό, που παραληρούσε για ώρες στην εμφάνισή του. 


Ήταν μια μοναδική βραδιά με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και την Τάμτα να πλαισιώνουν τον άνθρωπο που ξεκίνησε να δημιουργεί το κοινό του μέσα από τα βιντεάκια που ανέβαζε στο Youtube με τα τραγούδια του και σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο βαριά χαρτιά στη νυχτερινή ζωή της χώρας.
 Ο Παντελής Παντελίδης υπάκουσε στο πρόσταγμα του κοινού «δώσε πόνοοοο» και μετέτρεψε το βράδυ πριν την αυγουστιάτικη πανσέληνο σε μια άκρως «καψουρεμένη» κατάσταση. Δεν υπήρξε τραγούδι του που να μην ερμήνευσε τουλάχιστον δύο φορές κατ’ απαίτηση του κοινού, που δεν σταμάτησε να χορεύει, να τραγουδά και να βγάζει selfie με τον τραγουδιστή. 



Αμέτρητα λουλούδια σκορπίστηκαν για χάρη του και χιλιάδες λίτρα αλκοόλ καταναλώθηκαν γιατί το κοινό πήγε «λιώμα σε γκρεμό» γιατί οι νύχτες είναι «αλκοολικές» γιατί «συνοδεύομαι» γιατί «δεν ταιριάζετε σου λέω»… (ilialive)