Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Εταιρεία ενοικίασης φίλων!!! Μια λύση στη μοναξιά που κάνει χρυσές δουλειές...


Λύση στη μοναξιά δίνει η εταιρεία RentAFriend, αφού επιτρέπει στα μέλη της να νοικιάζουν φίλους για να τους συνοδέψουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις, στις οποίες δεν θέλουν να παρευρεθούν μόνοι τους...


Έτσι, αν κάποιος χρειάζεται παρέα για να δει μια ταινία στο σινεμά ή για να επισκεφτεί τα εγκαίνια ενός εστιατορίου ή ακόμα και να πιει ένα ποτό, απλά απευθύνεται στην RentAFriend (την μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης φίλων) και με το αντίστοιχο τίμημα θα έχει έναν «φίλο» να τον συντροφεύει.
Όπως αναφέρει το newsweek.com, τα τελευταία χρόνια πολλές εταιρείες εμφανίστηκαν προσφέροντας αυτή την υπηρεσία ενοικίασης φίλων, ενώ παρέχουν στα μέλη τους τη δυνατότητα να επιλέξουν το φίλο τους βάσει των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που οι ίδιοι επιθυμούν, ενώ υπάρχει και κλίμακα στο κόστος «φίλων». Μπορεί κάποιος να βρει από έναν φθηνό, ως έναν ακριβό «φίλο», ανάλογα με τα χαρακτηριστικά.
Ιδιαίτερης σημασίας είναι το γεγονός πως οι εταιρείες «φίλων» δεν προσφέρουν τη δυνατότητα σύναψης σεξουαλικών σχέσεων.
Η RentAFriend έχει μία βάση 500.000 μελών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, πρόθυμων να περάσουν μια βραδιά κάνοντας τον φίλο, φυσικά με το αζημίωτο. Τα μέλη πληρώνουν συνδρομή 24,95 δολαρίων το μήνα, ενώ το «ραντεβού» χρεώνεται έως και 20 ευρώ την ώρα.
Η Helen είναι από τη Βοστώνη και ανήκει στα μέλη του RentAFriend. Όπως αναφέρει, πληρώθηκε 20 ευρώ την ώρα για να έχει παρέα σε ένα μουσικό κονσέρτο.  «Έβγαλα 60 ευρώ και μάλιστα με κέρασε και τα ποτά» σημειώνει. Όπως τονίζει ήταν ένα πολύ αυθόρμητο και φυσιολογικό ραντεβού, όπου συζήτησαν αρκετά ενδιαφέροντα πράγμα.

Ας σημειωθεί ότι με το άνοιγμα της σελίδας ανακαλύπτει κανείς και πολλούς Ελληνες, που από την Αθήνα, είναι πρόθυμοι να... ενοικιαστούν για να κάνουν παρέα σε όποιον ενδιαφέρεται... (iefimerida)