Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Μυστήριο με την εξαφάνιση δημοσιογράφου!!!


Τη μυστηριώδη υπόθεση εξαφάνισης της δημοσιογράφου, Θάλειας Χούντα, που κατήγγειλε στην αστυνομία ο σύζυγός της, ποινικολόγος Νίκος Μπούρας, διερευνά με ιδιαίτερη προσοχή η Ασφάλεια Αττικής...


Σύμφωνα με την καταγγελία του συζύγου, τα ίχνη της γυναίκας έχουν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή γύρω στις 8 το βράδυ και έως αργά χθες το βράδυ, αν και είχαν περάσει οκτώ ημέρες, δεν είχε δώσει σημεία ζωής.
Οπως δήλωσε ο σύζυγος της σε τηλεοπτική εκπομπή, πιστεύει ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής, απευθύνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό με την εξαφάνιση της συζύγου του να τον ενημερώσει.
Ο κ. Μπούρας ισχυρίστηκε πως, λίγο μετά την εξαφάνιση της γυναίκας του, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 21 Μαρτίου, έλαβε ένα τηλεφώνημα από άγνωστο άτομο, το οποίο όμως δεν ζήτησε λύτρα ούτε επικοινώνησε ξανά μαζί του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος που επικοινώνησε με τον δικηγόρο τον προειδοποίησε να αποσύρει αγωγή που έχει καταθέσει για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.


Η δημοσιογράφος, η οποία εργαζόταν σε εκπομπή στο τηλεοπτικό κανάλι Τηλεάστυ ενώ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές υπήρξε υποψήφια βουλευτής με το ΛΑΟΣ, το βράδυ της εξαφάνισης είχε πει ότι θα πήγαινε με ταξί στον Πειραιά για κάποιο ρεπορτάζ.

Η Ασφάλεια Αττικής διερευνά την υπόθεση της εξαφάνισης αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα... (ethnos)