Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ψάχνουν τον Αλαφούζο, για να τον συλλάβουν...


Η κόντρα των "αιωνίων" του ελληνικού ποδοσφαίρου φούντωσε σήμερα, έστω κι αν το πρωτάθλημα έχει τελειώσει και δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.Δεν αναφερόμαστε φυσικά στις ομάδες και στους ποδοσφαιριστές, αλλά στις διοικήσεις των δύο ομάδων που θα χρειαστεί να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.
Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης άσκησε μήνυση στον Γιάννη Αλαφούζο, λόγω ενός σχολίου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του "ΣΚΑΪ" και αφορούσε τα στημένα παιχνίδια.
Πρόκειται για ένα άρθρο που αναφερόταν στην αποφυλάκιση του Αχιλλέα Μπέου και ένας αναγνώστης έγραψε πως και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι... μπλεγμένος στα στημένα παιχνίδια.
Ο μεγαλομέτοχος των νταμπλούχων Ελλάδας, έγινε έξαλλος με το περιστατικό και για το γεγονός πως άφησαν να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα ένα προσβλητικό και δυσφημιστικό σχόλιο χωρίς υπόσταση και άσκησε μήνυση στον ιδιοκτήτη του "ΣΚΑΪ", Γιάννη Αλαφούζο.
Αξίζει να σημειωθεί πως έξω από τον σταθμό του "ΣΚΑΪ" έφτασαν περιπολικά που αναζητούσαν τους υπεύθυνους του σταθμού, αφού έχει ενεργοποιηθεί το αυτόφωρο. O Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει βρεθεί μέχρι αυτή τη στιγμή από τις αρχές οι οποίες τον αναζήτησαν τόσο στον σταθμό όσο και στο σπίτι του… (sport24)
Paulitos