Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Ο νέος έρωτας της Πόπης Τσαπανίδου



Ο χρηματιστής Νίκος Ιατρού και η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί και όσοι τους έχουν δει υποστηρίζουν ότι ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται.
Στις εξόδους τους προτιμούν κυρίως το Κολωνάκι, όπου βρίσκεται και το γραφείο του Νίκου Ιατρού, αλλά και τα παραθαλάσσια μέρη, καθώς και οι δύο αγαπούν πολύ τη θάλασσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών και ο επιτυχημένος χρηματιστής με αργά και σταθερά βήματα κατάφερε να κερδίσει την καρδιά της παρουσίαστριας.
Αν και η ίδια είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική και επιλεκτική στις σχέσεις της φαίνεται ότι ανταποκρίθηκε. Ο Νίκος Ιατρού είναι ένας δυναμικός χρηματιστής, που, σύμφωνα με εκείνους που τον γνωρίζουν, του αρέσει πολύ η καλή ζωή και τα ταξίδια. Είναι ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ και ιδιαίτερα επιτυχημένος στη δουλειά του.


Αν και οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, φαίνεται ότι είναι πολύ ευτυχισμένοι και σχεδιάζουν ήδη τις διακοπές τους σε κάποιο νησί του Ιονίου, όπου θα είναι πιο εύκολο να αποφύγουν τους παπαράτσι.
Πηγή: Real News
Paulitos