Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ο Κασιδιάρης πάει για αντιπρόεδρος της Βουλής!


Απολαυστικές στιγμές θα ζήσουμε στις συνεδριάσεις της νέας Βουλής. Και αυτό γιατί ο κανονισμός του κοινοβουλίου προβλέπει την εκλογή αντιπροέδρου του σώματος και από το τέταρτο κόμμα της αντιπολίτευσης, που μετά τις χθεσινές εκλογές είναι η Χρυσή Αυγή.


Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ετοιμάζεται να προτείνει για τη θέση του έβδομου αντιπροέδρου ή τον Ηλία Κασιδιάρη ή τον Γιώργο Γερμενή, γνωστό και ως Καιάδα.
Συγκεκριμένα, το άρθρο 6 του κανονισμού της Βουλής ορίζει πως το προεδρείο της Βουλής συγκροτείται ως εξής:
«Από τα μέλη του προεδρείου, οι πρώτος, δεύτερος και τρίτος αντιπρόεδροι, δύο κοσμήτορες και 4 γραμματείς προέρχονται από την πρώτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα (εν προκειμένω η ΝΔ). Ο τέταρτος αντιπρόεδρος, ένας κοσμήτορας και ένας γραμματέας προέρχονται από την πρώτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ).
Ο πέμπτος αντιπρόεδρος και ένας γραμματέας προέρχονται από τη δεύτερη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης (ΠΑΣΟΚ).
Ο έκτος αντιπρόεδρος προέρχεται από την τρίτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης (ΑΝΕΛ).
Ο έβδομος αντιπρόεδρος προέρχεται από την τέταρτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης (Χρυσή Αυγή)»… (parapolitika)

Paulitos